Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 38 1521PE West-Knollendam, Karnemelksepolder

€ 599.840 

Bewaar object

Omschrijving

De Tuinen 2/1-kapwoning, 200 m2 gbo, vanaf € 575.840,- v.o.n.
(woningtype C1/C1sp/C2/C2sp, bouwnrs. 5 t/m 8, 14 t/m 17, 19 t/m 24, 37 t/m 40)

De 2/1-kapwoningen binnen De Tuinen hebben allen een garage, daarnaast kan op het eigen erf worden geparkeerd. De verspringende dak- en gevelopbouw is geïnspireerd op de houten schuren die de Zaanstreek vroeger rijk was. Alle woningen hebben een steiger of schoeiing aan het water waar de eigen boot afgemeerd kan worden.
 
Deze woningen bieden met een indrukwekkende 200 m2 gebruiksoppervlakte, verdeeld over drie woonlagen, genoeg ruimte voor 4 royale slaapkamers en 2 badkamers. Ideaal voor grote en samengestelde gezinnen, waarbij iedereen een eigen kamer heeft. En dan is er nog volop ruimte om te werken, spelen, logeren, sporten en gamen! De woonkamer heeft een open verbinding met de leefkeuken en voor en achter openslaande deuren.

De eerste bewoners van De Tuinen krijgen standaard een boom op hun kavel geplant. Daarmee krijgt de buurt direct een groen aanzicht en de natuurlijke sfeer die past bij de benaming. De groene aanpak gaat echter verder dan het kleurenpalet en de aanplant: alle woningen binnen De Tuinen worden standaard voorzien van een warmtepomp, warmte-terugwin-systeem en zonnepanelen. De vloerverwarming is, naast verwarmen in de koude maanden, in staat om 's zomers (beperkt) te koelen. Er komen geen gasaansluitingen. Theoretisch leveren de gemiddeld 14 zonnepanelen per woning voldoende energie voor een huisgezin, het aantal zonuren is daartoe bepalend. Met deze toekomstbestendige en duurzame maatregelen werkt Brokking aan de Zaan niet alleen aan een mooier maar ook een schoner leefklimaat.

Auto op eigen erf. Boot aan de steiger.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-04-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Twee-onder-één-kap
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
200 m²
Perceeloppervlakte
247 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • HVMS Zaandam
    0756510610
    makelaardij@hvms.nl
    http://www.hvms.nlAdvertentie