Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 4 1023NX Amsterdam, Schellingwoude Oost

Bewaar object

Omschrijving

De woningen hebben een ruime woonkeuken aan de voorzijde en een woonkamer grenzend aan de riante achtertuin. De hoge ramen aan de voorzijde van de woning zorgen voor veel lichtinval. De achtergevel heeft standaard een grote raampartij en één deur naar de tuin op het zuidwesten.

Meer ruimte in de woonkamer is mogelijk door een uitbouw van 2.40m of maar liefst 3.60m. Veel lichtinval is te realiseren door een extra daklichtstraat in de uitbouw en/of te kiezen voor dubbele deuren of een gevelbreed kozijn.
Naast de masterbedroom met inloopkast, treft u nog eens twee royale slaapkamers op de 1e verdieping. De fraaie badkamer heeft een ligbad, douche en twee wastafels. Het toilet is separaat.

De 2e verdieping biedt ruimte aan maar liefst twee slaapkamers, eventueel met dakkapel of extra dakvensters.


Let op: de prijslijst is gewijzigd! Zojuist hebben wij de aanbieding van de gemeente Amsterdam ontvangen inzake de afkoopsom van de erfpachtcanon per 1 januari 2018. Deze aanbieding heeft ons doen besluiten om de erfpachtcanon collectief af te kopen, met als gevolg, dat kopers van een nieuwbouwwoning in het project 'Bij de Sluys' niet meer kunnen kiezen voor het betalen van een erfpachtcanon.

De afkoopsom erfpachtcanon betreft de afkoopsom tot en met 31 december 2055.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-10-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Twee-onder-één-kap
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
173 m²
Perceeloppervlakte
380 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • ERA van de Steege Projectmakelaars
    0204357040
    projecten@vandesteege.nl
    http://www.vandesteege.nlMVA wijkinformatie: Waterland

Het groene Waterland (of Landelijk Noord) valt binnen de grenzen van stadsdeel Amsterdam-Noord. Het bestaat uit de dorpen Durgerdam, Schellingwoude, Holysloot, Ransdorp en Zunderdorp. De dorpen zijn uitgeroepen tot beschermd dorpsgezicht. Het gebied bestaat uit weilanden, watertjes en enkele smalle wegen. Het is ideaal voor fiets-, schaats- en wandeltochten. Buiten de dorpen staan verspreid over het landschap diverse weideboerderijen.

Kaart Bouwnummer 4 1023NX Amsterdam, Schellingwoude Oost

naar Bouwnummer 4 1023NX Amsterdam, Schellingwoude Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand