Vorige | Volgende

Bouwnummer 40 1111RK Diemen, Overdiemerpolder

Bewaar object

Omschrijving

Deze hoekwoning met bouwnummer 40 kenmerkt zich door fraaie gevelelementen in het metselwerk. Het heeft een fijne voor-, zij- en achtertuin en een dakterras van maar liefst 22 m² op het zuidoosten om lekker van de zon te genieten. De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 129 m².

De vloerverwarming beneden is in elk geval standaard en daar wordt iedereen thuis gegarandeerd blij van. Heb je een behoefte aan extra ruimte, dan kies je voor een uitbouw. Zet de schuifpui naar de tuin open en haal het buitenleven binnen. Alle woningen hebben een achterom die uitkomt op een groenplein met speelvoorziening. 
Dankzij zonnepanelen op het dak blijft de energierekening laag. Je kunt kiezen voor een woning met een tuin op het zuiden, zuidwesten, of zuidoosten, net wat je wilt.

Fijn is ook de gloednieuwe keuken met alle apparatuur die je nodig hebt. De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Via een open trap bereik je de open zolderverdieping van bijna 27 m². Hier kun je een extra badkamer en slaapkamer of thuiswerkplek creëren. 

Het openbare gebied rondom de woningen, zoals de straten, paden, groenvoorzieningen en ondergrondse afvalcontainers, worden met grote zorg door de gemeente aangelegd. Parkeren kan gewoon voor de deur in de straat.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-03-2018
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²
Perceeloppervlakte
163 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Verkoopteam Plantage De Sniep
    0206980916
    info@plantagedesniep.nl
    http://www.plantagedesniep.nl/Kaart Bouwnummer 40 1111RK Diemen, Overdiemerpolder

naar Bouwnummer 40 1111RK Diemen, Overdiemerpolder
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand