Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 42 1971RA IJmuiden, Velseroord

Bewaar object

Omschrijving

In het plan De Binnenhaven te IJmuiden worden in totaal 34 tussenwoningen van het woningtype A aangeboden. Deze woningen (met een "beukmaat" van 5,4 meter) hebben een woonoppervlakte welke varieert van circa 123 m2 tot circa 138 m2. Verder kan er bij dit woningtype een onderscheid worden gemaakt tussen type A1, A2, A3 en A4. Naast enige variatie in de uitvoering van de gevel, zijn de belangrijkste kenmerken:

Type A1: royale woonkamer + keuken op begane grond. Drie slaapkamers op 1e verdieping en badkamer aan voorzijde woning. Ruime studio/zolder (vrij indeelbaar) ter plaatse van 2e verdieping. Zolder/studio is aan voorzijde woning gesitueerd.

Type A2: royale woonkamer + keuken op begane grond. Drie slaapkamers op 1e verdieping en badkamer "centraal" in woning. Ruime (reeds ingedeelde) studio/zolder met extra (slaap)kamer ter plaatse van 2e verdieping. Zolder/studio is aan voorzijde woning gesitueerd.

Type A3: royale woonkamer + keuken op begane grond. Twee grote slaapkamers op 1e verdieping en badkamer "centraal" in woning. Ruime (reeds ingedeelde) studio/zolder met 3e slaapkamer en grote bergruimte. Zolder/studio is aan achterzijde woning gesitueerd.

Type A4: royale woonkamer + keuken op begane grond. Standaard drie slaapkamers op 1e verdieping en badkamer aan voorgevel woning. Ruime (reeds ingedeelde) studio/zolder met - naast een berging - twee extra ruime kamers, die perfect als slaapkamer kunnen dienen. Zolder/studio is gelegen over de gehele diepte van de woning.

Ruime, duurzame en comfortabele eengezinswoning

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-12-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Rijwoning
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
125 m²
Perceeloppervlakte
104 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Van Waalwijk Van Doorn Makelaars - Taxateurs
  0255519109
  ijmuiden@wado.nl
  http://www.wado.nl

  Mooijekind Vleut Makelaars
  0235420244
  nieuwbouw@mooijekindvleut.nl
  http://www.mooijekindvleut.nlKaart Bouwnummer 42 1971RA IJmuiden, Velseroord

naar Bouwnummer 42 1971RA IJmuiden, Velseroord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand