Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 44 1384AJ Weesp, Weespersluis

Bewaar object

Omschrijving

Deze 6 herenhuizen van type B, waarvan 2 hoekwoningen, bevinden zich aan een statige brede laan, met dubbele boomrijen. Alle woningen hebben hun eigen unieke verschijning wat betreft gevelindeling en de kleur van het metselwerk, de baksteen en het kozijn.
 
De woningen zijn 5,4 meter breed en 9,5 meter diep, met een fijne ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een grote open zolderverdieping met een aansluiting voor de wasmachine. De oppervlakte van de woningen varieert van circa 120 tot 127 m2 met hoge plafonds van ongeveer 2,6 meter. Dat geeft het gevoel van oude herenhuizen! De kavelgrootte is circa  115 m2, behalve een hoekwoning met een kavelgrootte van ongeveer 140 m2. Alle woningen hebben een voortuin met een mooie haag of gedecoreerd hekwerk. En een achtertuin met een berging. Parkeren gebeurt achter het huis, op gedeeld terrein.
 
De woningen zijn makkelijk aan te passen aan jouw eigen woonwensen. Tegen meerkosten kun je naar eigen smaak toevoegingen of veranderingen aan je woning doen. Wil je een extra badkamer of slaapkamer? Dat kan! Ook een grotere woonkamer behoort tot de mogelijkheden door een verlenging met 1,2 of 2,4 meter. En wil je het jezelf makkelijk maken, dan kun je ook je hele woning (de muren en de vloeren) door ons laten doen.
 
De woningen worden standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de verdiepingen. Een keuken en de inrichting van het toilet en de badkamer zijn opgenomen in de VON-prijs. Uiteraard kun je hierin nog volop eigen keuzes maken. De grond waarop de woningen worden gebouwd, wordt in eigendom uitgegeven. Als meerwerk bieden we de mogelijkheid ook de tuin kant-en-klaar op te leveren.

inclusief 2 parkeerplaatsen op mandelig terrein

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-10-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
129 m²
Perceeloppervlakte
143 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Lunshof Makelaardij B.V.
  0203458345
  nieuwbouw@lunshof.nl
  http://www.lunshof.nl

  Vuurtoren | deMakelaars.nl
  0294432323
  nieuwbouw@demakelaars.nl
  http://www.demakelaars.nlKaart Bouwnummer 44 1384AJ Weesp, Weespersluis

naar Bouwnummer 44 1384AJ Weesp, Weespersluis
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand