Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 49 1341CH Almere

Bewaar object

Omschrijving

Het Logement (bwnr. 46 / 47 / 48 / 49)

Nergens woon je zo dicht bij het bos als op Het Landgoed. De bossen worden zo ingericht als multifunctionele bossen waar naast houtproductie ook volop ruimte is voor recreatie en natuur. Ga lekker met de kinderen op avontuur. Ren straks een rondje op de hardlooptrack of wandel op je gemak door het bos… wie weet spot je takken die door bevers zijn aangevreten, parende zandloop kevers, een indrukwekkende ijsvogel of een lief reetje.

Achter de schitterende gevels van Het Logement gaan 6 meter brede huizen schuil. De ruimte, de stijlvolle architectuur en de grote tuin op het zuidwesten maken deze huizen wel heel aantrekkelijk.
Parkeren doe je op eigen terrein, voor het huis.
Wie een huis koopt in Het Landgoed krijgt een uitstekend geïsoleerd huis dat compleet wordt opgeleverd met draai-/kiepramen, zonnepanelen en mooi sanitair van Sphinx. De keuken mag je zelf uitzoeken en vloerverwarming op de begane grond is standaard.

Alle aankleedhuizen zijn in de basis al goed ingedeeld en heel ruim en mooi afgewerkt. Maar misschien wil je de indeling net wat anders of droom je van een grote badkamer en staat een uitbouw ook op je wensenlijstje. Dat kan! Je krijgt een gesprek met een kopersadviseur van Dura Vermeer. Dura Vermeer neemt uitgebreid al je wensen door, zodat dit huis jouw thuis wordt.

VOOR WIE NOBELHORST NOG NIET KENT
Nobelhorst is een nieuwe wijk in Almere Hout. Het dorp van Almere! In de wijk komen allemaal verschillende buurtjes. Het leuke is dat elke buurt zijn eigen verhaal vertelt. Daarmee brengen we historie, sfeer en eigenheid in deze nieuwbouwwijk. Om het verhaal van de buurt kracht bij te zetten, vind je in elke buurt één of meer speciale huizen. Net zoals je dat vaak in een oud dorp ziet. En wist je al dat je automatisch lid wordt van een buurtschap? Hierin kun je meebeslissen over bepaalde onderdelen van de inrichting van jouw woonomgeving en de buurtkavel. Op de website van Nobelhorst vind je hier meer informatie over.

PROEF DE SFEER VAN HET LANDGOED
Als je Nobelhorst straks binnenkomt, zie je ‘Het Landgoed’ aan het einde van de Nobellaan liggen. Hier, aan de rand van het bos, zouden vroeger de heren Nobel gewoond kunnen hebben. Het Landgoed heeft door de mooie, groene laan een statig karakter. Dit wordt op een prettige manier afgewisseld met vriendelijke pleintjes, een prachtige watergang die langs Het Landgoed meandert en groene straatjes die kronkelend door de buurt zo het bos inlopen. Hierdoor ben je altijd verbonden met de natuur om je heen. Heerlijk ontspannen leven.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-06-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
139 m²
Perceeloppervlakte
188 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Jouw Buurtmakelaar in Nobelhorst
    0651821038
    madeleen@woneninnobelhorst.nl
    http://www.woneninnobelhorst.nlKaart Bouwnummer 49 1341CH Almere

naar Bouwnummer 49 1341CH Almere
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand