Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 62 1013AT Amsterdam, Houthavens West

€ 982.500 

Bewaar object

Omschrijving

TUINWONINGEN

Achter de gevels van de typische grachtenpanden architectuur bevinden zich meerdere woningen. De Tuinwoningen heb een verdieping in het souterrain en op de begane grond, een groot aantal bouwnummers hebben daarnaast ook een toegang naar de woning via de kelder en beschikking over de eerste verdieping. De Tuinwoningen kenmerken zich door de privé tuin aan het autoluwe binnenstraatje. Binnen het type zijn 3 varianten met verschillende woonoppervlaktes (131 – 148 m2) en indelingen te vinden.

Via de tuin kom je de woning binnen, je betreedt direct je woonkamer met open keuken. Twee varianten hebben aan de waterzijde een terras, waar je eventueel zelf een vlonder kunt maken. Variant 1 heeft 4 slaapkamers, waarvan 2 in het souterrain en 2 op de eerste verdieping. Zowel in het souterrain als op de eerste verdieping is een badkamer en toilet te vinden. In de kelder zit een berging en de toegang tot de parkeergarage. Variant 2 heeft in het souterrain 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, apart toilet en een berging met een hoogte van 1.76 meter. Variant 3 heeft 1 slaapkamer met badkamer en een apart toilet op de begane grond. In het souterrain zijn 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een bergruimte met een hoogte van 1.76 meter. 

Parkeren van je auto doe je in de parkeerkelder die onder de woningen wordt gerealiseerd. De meeste woningen krijgen een parkeerplaats toegewezen met een koopverplichting. Later volgt hier meer informatie over.

Gebouw G, souterrain en b.g. , tuin en terras

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-06-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Rijwoning
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
139 m²
Perceeloppervlakte
24 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Eefje Voogd Makelaardij
  0203050560
  info@eefjevoogd.nl
  http://www.eefjevoogd.nl

  Lunshof Makelaardij Amstelveen
  0203458345
  nieuwbouw@lunshof.nl
  http://www.lunshof.nlMVA wijkinformatie: Houthavens

Op de plek waar vrachtschepen uit de hele wereld een eeuw geleden hun boomstammen en ander hout losten, ontstaat nu langzaam een nieuwe wijk waar Amsterdammers aan het water kunnen wonen en werken: De Houthavens. In deze nieuwe, duurzame wijk onderin het IJ zullen op zeven kunstmatige, groene en autoluwe eilanden ongeveer 2700 woningen worden gerealiseerd. Dit past bij het voornemen van de gemeente om de IJ-oevers te veranderen van industriële zone naar een plek om te wonen. Klimaatneutrale wijk in Amsterdam De Houthavens worden een klimaatneutrale wijk in Amsterdam. Dit betekent dat de benodigde energie voor de openbare ruimte – zoals straatverlichting - zoveel mogelijk in de Houthavens zelf zal worden opgewerkt. Voor het opwekken van die energie zal gebruik worden gemaakt van zonnepanelen, de straatlantaarns worden voorzien van ledlampen, voor de bestrating zal gebruik worden gemaakt van hergebruikte klinkers en voor de steigers zal hout met FSC-keurmerk worden gebruikt. Houthavens en Spaarndammerbuurt één Het nieuwe gebied wordt aan de noordzijde begrensd door de strekdam in het IJ en aan de zuidkant door de Spaarndammerdijk. Echter, het is de bedoeling dat de Houthavens en Spaarndammerbuurt (onder de dijk) één geheel gaan vormen; hieraan moet de Spaarndammertunnel een steentje bij gaan dragen. Door deze tunnel zal de Spaarndammerdijk rustiger en veiliger worden. Bovenop de tunnel en langs de dijk komt het Houthavenpark, een groen gebied tussen de Houthavens en de Spaarndammerbuurt, dat de twee wijken met elkaar zal gaan verbinden. De ontwikkeling van De Houthavens begon in 2010 en in 2014 werd de Brede School opgeleverd, de lagere school van het gebied. Kort daarna werd ook het gebouw van het 4e Gymnasium in gebruik genomen en werden de woningen in Blok 0 opgeleverd. De zeven eilanden zullen elk een eigen karakter krijgen, met eigen architectuur en soorten woningen. Twintig procent wordt bestemd voor sociale huur, de rest voor vrije sector (huur en koop). Naast de twee eerdergenoemde scholen zullen er ook bedrijven, cafés, restaurants en een hotel komen. Naar verwachting zal de nieuwe wijk de Houthavens in 2021 klaar zijn.

Kaart Bouwnummer 62 1013AT Amsterdam, Houthavens West

naar Bouwnummer 62 1013AT Amsterdam, Houthavens West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand