Vorige | Volgende

Bouwnummer 62 1013AT Amsterdam

€ 982.500 

Bewaar object

Omschrijving

TUINWONINGEN

Achter de gevels van de typische grachtenpanden architectuur bevinden zich meerdere woningen. De Tuinwoningen heb een verdieping in het souterrain en op de begane grond, een groot aantal bouwnummers hebben daarnaast ook een toegang naar de woning via de kelder en beschikking over de eerste verdieping. De Tuinwoningen kenmerken zich door de privé tuin aan het autoluwe binnenstraatje. Binnen het type zijn 3 varianten met verschillende woonoppervlaktes (131 – 148 m2) en indelingen te vinden.

Via de tuin kom je de woning binnen, je betreedt direct je woonkamer met open keuken. Twee varianten hebben aan de waterzijde een terras, waar je eventueel zelf een vlonder kunt maken. Variant 1 heeft 4 slaapkamers, waarvan 2 in het souterrain en 2 op de eerste verdieping. Zowel in het souterrain als op de eerste verdieping is een badkamer en toilet te vinden. In de kelder zit een berging en de toegang tot de parkeergarage. Variant 2 heeft in het souterrain 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, apart toilet en een berging met een hoogte van 1.76 meter. Variant 3 heeft 1 slaapkamer met badkamer en een apart toilet op de begane grond. In het souterrain zijn 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een bergruimte met een hoogte van 1.76 meter. 

Parkeren van je auto doe je in de parkeerkelder die onder de woningen wordt gerealiseerd. De meeste woningen krijgen een parkeerplaats toegewezen met een koopverplichting. Later volgt hier meer informatie over.

Gebouw G, souterrain en b.g. , tuin en terras

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-06-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Rijwoning
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
139 m²
Perceeloppervlakte
24 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Eefje Voogd Makelaardij
  0203050560
  info@eefjevoogd.nl
  http://www.eefjevoogd.nl

  Lunshof Makelaardij Amstelveen
  0203458345
  nieuwbouw@lunshof.nl
  http://www.lunshof.nlKaart Bouwnummer 62 1013AT Amsterdam

naar Bouwnummer 62 1013AT Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand