Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer C1 1096GH Amsterdam, Amstelkwartier Noord

€ 560.464 

Bewaar object

Omschrijving

Bijna alle woningen van The Duchess Amstelkwartier zijn verkocht. Met vrij uitzicht over het park en buitenruimtes op het zuidwesten woon je hier heerlijk. Niet alleen in de keuze van je keuken en sanitair, maar ook in de indeling van je woning krijg je veel ontwerpvrijheid. De appartmenten hebben een standaard indeling. Wil je dit helemaal anders doen, meer of minder slaapkamers? Dat kan! In overleg met de kopersbegeleider kom je tot je eigen droomindeling.   

Op de begane grond vind je een split-level woning met een bijna 4 meter hoog plafond en ruime voortuin.BG

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-07-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
89 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Sense Vastgoed
    0204711904
    info@sensevastgoed.nl
    http://www.sensevastgoed.nlMVA wijkinformatie: Omval/Overamstel

De Omval/Overamstel ligt aan de zuidoostzijde van Amsterdam binnen de A10, onder de Amstel en rondom het Amstelstation. Officieel behoort De Omval/Overamstel tot stadsdeel Amsterdam Oost.
Rembrandttoren begin ontwikkeling
Tot eind vorige eeuw werd dit gebied van Amsterdam voornamelijk gebruikt door bedrijven. Zo stond er onder andere een conservenfabriek, een stofzuigerfabriek, een schoensmeerfabriek en was er een kuiperij en fusthandel. Tot 1964 stond in dit deel van Amsterdam ook cacaofabriek Blooker, waarnaar Café Blooker – dat in het voormalige portiershuisje van de fabriek is gevestigd - is genoemd. Eind vorige eeuw keurde de gemeenteraad plannen goed om op dit voormalige industriegebied drie grote kantoortorens te bouwen; de Rembrandttoren, de Mondriaantoren en de Breitnertoren. Tot op de dag van vandaag is de Rembrandttoren het hoogste gebouw van de stad.
Omval/Overamstel: van bedrijventerrein naar woonwijk
Langs de oever van de Amstel is sinds enkele jaren ook stadswijk Amstelkwartier verrezen; een woonwijk tussen de Spaklerweg en Duivendrechtsevaart met luxe appartementen, een park en herbestemming van de voormalige karakteristieke Zuidergasfabriek, waardoor het verleden voelbaar blijft. De komende jaren zullen in deze nieuwe woonbuurt duizenden nieuwe huur- en koopwoningen, maar ook scholen, horeca, een hotel en een haven komen. Kortom, Amstelkwartier wordt een volledig nieuw ontwikkeld gebied in Omval/Overamstel.