Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bramzeilhof 158 1034LM Amsterdam, Banne Noordoost

Vraagprijs € 175.000 

Bewaar object

Omschrijving

Ruim 2-kamer appartement (circa 55 m˛) gelegen op de tweede verdieping met ruim balkon met vrij uitzicht in de Banne, Amsterdam-Noord.
De woning is een voormalige huurwoning van Ymere waarbij zelfbewoningsclausule (dient gekocht te worden voor eigen gebruik) van kracht is.

Globale indeling:
Via de gemeenschappelijke entree met brievenbussen en bellentableau bereikt u middels het trappenhuis de entree op derde verdieping.
Entree; hal, toilet met fonteintje, badkamer en 1 slaapkamer aan de achterzijde. Aan de voorzijde bevinden zich de ruime woonkamer met half open keuken. Aan voorzijde ligt het balkon op het oosten welke is te bereiken via de woonkamer.
De woning beschikt over een separate privé-berging in onderbouw.

Omgeving:
Het appartement bevindt zich in een parkachtige groene omgeving in Amsterdam Noord. Het goed onderhouden complex staat op een zeer kindvriendelijk autovrij woonerf. Vele faciliteiten zoals winkels, horecagelegenheden, scholen, sportaccommodaties, ziekenhuis Boven ‘t Y en het populaire en bruisende winkelcentrum Boven ‘t Y en Banne Centrum heeft u binnen bereik. Het recreatiegebied ’t Twiske met zijn heerlijke wandel- en fietsroutes, kinderspeelplaatsen en natuur zijn nabij. Middels de busverbinding, de pont achter het Centraal Station of de IJ-tunnel is het centrum makkelijk te bereiken. Binnen enkele minuten rijdt u op de ringweg A10 vanwaar u alle kanten op kan (A1, A2, A4 en A8). In de toekomst zal de bereikbaarheid nog worden uitgebreid met de komst van de Noord/Zuidlijn.

Bijzonderheden:
- Voormalige huurwoning, zelfbewoningsclausule van toepassing
- Dubbel glas
- Erfpacht afgekocht t/m 31 december 2053
- Professionele en gezonde VvE (€ 75,80 per maand)
- Ruim balkon
- Privé berging in onderbouw
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Banne Buiksloot

Banne Noord en Zuid zijn grotendeels in de jaren zestig en zeventig gebouwd. De straten zijn vernoemd naar scheepstypen, scheepsonderdelen en andere begrippen uit de scheepvaart. Banne Zuid had veel portiekflats, die inmiddels zijn vervangen door nieuwbouwwoningen. Daarvan is dertig procent sociale huur. Het centraal gelegen woongebied van Banne Noord en Zuid is groen en autoluw. Banne Oost ontstond in de jaren negentig. Hier dragen de straten namen van legendarische olympische sporters. De buurt bestaat overwegend uit eengezinswoningen. Op het Bezaanjachtplein - op de hoek van de IJdoornlaan - vind je het Banne Centrum, met woningen, winkels, een bibliotheek en een multifunctioneel Huis van de Wijk.

Kaart Bramzeilhof 158 1034LM Amsterdam, Banne Noordoost

naar Bramzeilhof 158 1034LM Amsterdam, Banne Noordoost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand