Bramzeilhof 162 1034LM Amsterdam, Banne Noordoost

Bewaar object

Omschrijving

Ruim drie kamer appartement (circa 75 m2) gelegen op de begane grond met ruime tuin op het oosten in de Banne, Amsterdam-Noord. Gelegen op de begane grond van een groot, professioneel beheerd appartementencomplex met vrij uitzicht aan voor- en achterzijde.

Omgeving:
Het appartement bevindt zich in een parkachtige groene omgeving in Amsterdam Noord. Het goed onderhouden complex staat op een zeer kindvriendelijk autovrij woonerf. Vele faciliteiten zoals winkels, horecagelegenheden, scholen, sportaccommodaties, ziekenhuis Boven t Y en het populaire en bruisende winkelcentrum Boven t Y en Banne Centrum heeft u binnen bereik. Het recreatiegebied t Twiske met zijn heerlijke wandel- en fietsroutes, kinderspeelplaatsen en natuur zijn nabij. Middels de busverbinding, de pont achter het Centraal Station of de IJ-tunnel is het centrum makkelijk te bereiken. Binnen enkele minuten rijdt u op de ringweg A10 vanwaar u alle kanten op kan (A1, A2, A4 en A8). In de toekomst zal de bereikbaarheid nog worden uitgebreid met de komst van de Noord/Zuidlijn.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke entree met brievenbussen en bellentableau bereikt u de entree van dit appartement op de begane grond. Entree; hal met separaat toilet en ruime badkamer voorzien van douche, wastafel en plaats voor de wasmachine en droger. Twee ruime slaapkamers (circa 12m2 en 10m2) aan achterzijde.
Ruime en lichte woonkamer (circa 37m2) met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de op het oosten gelegen tuin.
Tevens is er een externe berging aanwezig voor het stallen van fietsen e.d..
Het betreft een voormalige huurwoning.

Bijzonderheden:
- Erfpachtcanon afgekocht tot 31 december 2053
- VvE bijdrage ca. 91,95
- Zelfbewoningsclausule van toepassing (of eerstegraads bloedverwanten)
- Zeer centraal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen
- Beginhalte van de Noord-Zuidlijn (in aanleg) zeer nabij
- Vlakbij natuurgebieden Ilperveld en Het Twiske
- Gezonde en professionele VVE beheer
- Begane grond
- Aanvaarding kan spoedig
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Banne Buiksloot

Banne Noord en Zuid zijn grotendeels in de jaren zestig en zeventig gebouwd. De straten zijn vernoemd naar scheepstypen, scheepsonderdelen en andere begrippen uit de scheepvaart. Banne Zuid had veel portiekflats, die inmiddels zijn vervangen door nieuwbouwwoningen. Daarvan is dertig procent sociale huur. Het centraal gelegen woongebied van Banne Noord en Zuid is groen en autoluw. Banne Oost ontstond in de jaren negentig. Hier dragen de straten namen van legendarische olympische sporters. De buurt bestaat overwegend uit eengezinswoningen. Op het Bezaanjachtplein - op de hoek van de IJdoornlaan - vind je het Banne Centrum, met woningen, winkels, een bibliotheek en een multifunctioneel Huis van de Wijk.

Kaart Bramzeilhof 162 1034LM Amsterdam, Banne Noordoost

naar Bramzeilhof 162 1034LM Amsterdam, Banne Noordoost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand