Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Brede Kerkepad 7 1023BH AMSTERDAM, Tuindorp Nieuwendam West

Huurprijs excl. BTW € 195 per m˛/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Sfeervolle kantoorruimte, bruto vloeroppervlakte ca. 261,5 m2 verdeeld over 3 etages, in het gerenoveerde bedrijfsverzamelgebouw "De Nieuwe Purmer" in Amsterdam Noord. De ruimte wordt ongemeubileerd verhuurd(meubels op foto eventueel ter overname huurder) en is voorzien van meerdere eigen toiletruimtes en pantry's.

LIGGING
Het kantoor bevindt zich in een voormalig schoolgebouw in Amsterdam Noord, tussen de Purmerweg en de Nieuwendammerdijk, vlakbij de jachthaven en café 't Sluisje. Het schoolgebouw is een aantal jaren geleden getransformeerd tot een professionele werkomgeving, waarbij de charme van het pand volledig behouden is gebleven en de diversiteit van de gevestigde bedrijven voor een optimale dynamiek zorgen.

De locatie is goed te bereiken. Met het openbaar vervoer slechts 10 minuten vanaf Amsterdam Centraal (bus 32, halte Wervershoofstraat). En op loop/fietsafstand van de toekomstige Noord/Zuidlijn (halte Noorderpark). Met de auto zit u binnen een mum van tijd op de ring A-10 (s-115 of s-116). Parkeren voor de deur is GRATIS.

Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum "Het Purmerplein" met o.a. een bakker, slager, groenteboer, vishandel, broodjeszaak en diverse horecagelegenheden.

INDELING KANTOORRUIMTE
Begane grond ca. 101,5 m2. Entree/hal met trap naar de bovengelegen etages en 2 eigen toiletten. Ernaast een sfeervolle kantoorruimte met grote raampartijen die zorgen voor veel daglicht. Via de interne trap bereikt u de eerste etage waar zich meerdere ruimten van ca. 95 m2 bevinden, deze zijn voorzien van een vide en eigen pantry. Op de kapverdieping bevindt zich een loft-achtige ruimte van ca. 65 m2.

BIJZONDERHEDEN
- Sfeervolle kantoorruimte, VVO ca. 261,5 m2
- Circa 20 werkplekken mogelijk
- In gerenoveerd bedrijfsverzamelgebouw
- Prettige werkruimte met op iedere etage veel raampartijen en daglicht
- Voorzien van centrale verwarming en 2 eigen toiletten
- Goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer
- Gratis parkeren voor de deur
- Winkelcentrum op loopafstand
- Meerdere parkeerplaatsen separaat te huur in overleg, prijs per plaats € 75,- ex btw
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-03-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
261 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Tuindorp Nieuwendam

Tuindorp Nieuwendam stamt uit de jaren dertig van de vorige eeuw en heeft een dorps karakter. De wijk ligt tussen het water van de Kleine Die en de Schellingwouderbreek en tussen de Watergangseweg en de Nieuwendammerdijk. Het winkelcentrum in de buurt is vernieuwd en bij het Purmerplein vind je gezellige buurtwinkels op loopafstand.

Kaart Brede Kerkepad 7 1023BH AMSTERDAM, Tuindorp Nieuwendam West

naar Brede Kerkepad 7 1023BH AMSTERDAM, Tuindorp Nieuwendam West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand