Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Brouwersgracht 118 D 1013HA AMSTERDAM, Haarlemmerbuurt Oost

Vraagprijs € 1.850 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Recently renovated house boat in the heart of Amsterdam (area "De Jordaan"). Just 5 minutes walk from the Central Station.

A great place, located at one of the most beautiful canals, the BROUWERSGRACHT, in the centre of the City.

You will find the Haarlemmerstraat around the corner, the best shopping street of Amsterdam!

Within a 10 minutes walk you are in the Westerpark, where you can go for a nice walk or have a drink at one of the cafes.

On the Noordermarkt you will find different markets. On Saturday there is an organic food market and on Monday a vintage market.

For your daily amenities, the Haarlemmerdijk / straat and Westerstraat are a a minute walk away and the immediate area has many nice and cozy cafes and good restaurants and you can reach the A10 west ring road within 10 minutes by car.

Layout: Entrance, light and spacious living area with open kitchen. Bathroom with shower, sink and toilet,
bedroom.


Details:
- around 50 m2
- rental price 1950,-
- 2 bedroom
- Deposit: 2 months rent
- Per immediately available
- Rent is excluding electricity, gas, water and internet;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-02-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Woonboot
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m²
Inhoud
125 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Haarlemmerbuurt

De Haarlemmerbuurt is het deel van het centrum van Amsterdam tussen de Brouwersgracht, het stukje van het Singel naar het IJ, de Houtmankade en de Zoutkeetsgracht. Hierin liggen ook de Westelijke Eilanden en Wester- en IJdok. De Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk lopen als ader door dit deel van Amsterdam heen en ze bieden tegelijkertijd een belangrijk en gevarieerd winkelgebied dat populair is bij zowel bewoners als bezoekers. Kenmerkend voor deze buurt is de mix van wonen, werken, winkels en horeca. Rust in het centrum: de Westelijke Eilanden De Westelijke Eilanden bestaan uit de Planciusbuurt, Prinseneiland, Realeneiland en Bickerseiland. Het is een rustig woongebied midden in het centrum van Amsterdam, waar ook gewerkt wordt, vooral in de creatieve sector. De historische structuur is nog goed zichtbaar: er zijn nog werven en wonen doet men ‘op’ de eilanden. Wonen in lofts aan het IJ Het relatief jonge Westerdokseiland is vooral een woongebied. Aan het begin van de 21e eeuw werden hier nieuwbouwwoningen en werkplekken opgeleverd. De ligging is fenomenaal; enerzijds is er het water van het Westerdok, met uitzicht op het Prinseneiland. Aan de andere zijde kijkt men uit over het IJ, met aan de rechterzijde het Centraal Station. Grootstedelijk en bijna New York-fähig. Enkele jaren geleden is aan de IJkant ook het IJdok opgetrokken. Hier vind je restaurants, andere horeca en kantoren. Het is tevens de plek waar het Paleis van Justitie zetelt.

Kaart Brouwersgracht 118 D 1013HA AMSTERDAM, Haarlemmerbuurt Oost

naar Brouwersgracht 118 D 1013HA AMSTERDAM, Haarlemmerbuurt Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand