Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Brouwersgracht 6 III 1013GW Amsterdam, Haarlemmerbuurt Oost

Huurprijs € 2.250 per maand

Bewaar object

Omschrijving

(English below)
Een fantastisch uitzicht op de Brouwersgracht en het Singel is uw deel, vanuit dit gemeubileerde appartement van ca. 92 m2, op de 3e en 4e verdieping.

Gelegen aan het begin van de Brouwersgracht, nabij het Singel en op slechts een paar minuten lopen van het Centraal Station. Een plek met vele geneugten direct in de buurt: leuke restaurantjes, boutiques en speciaalzaken op de Haarlemmerstraat, de Noordermarkt in de Jordaan en het oude centrum aan de voor- en achterburgwallen.

Het appartement is verdeeld over de bovenste 2 woonlagen en bevindt zich in uitstekende staat. Houten vloeren, moderne keuken, dubbele beglazing en 2 ruime slaapkamers. Mooie plafondhoogte van 2.80 m, waarbij de bovenste verdieping het spant van het mansardedak in zicht heeft.

Indeling: trapopgang met steile trappen naar de 3e verdieping, entrιe, hal, een lichte doorzon woonkamer met 3 ramen aan de gracht zijde en een geweldig uitzicht, woonkeuken aan de achterzijde met luxe kookeiland. De bovenste verdieping is te bereiken via de spiltrap en biedt toegang tot 2 ruime slaapkamers met het karakteristieke dakspant in zicht. De badkamer is voorzien van douche en wastafel. Apart toilet en CV ruimte.

Bijzonderheden:
• 92 m2 woonoppervlak met 2 slaapkamers (niet gemeten conform NEN2580 richtlijnen)
• gemeubileerd
• Goed geisoleerd
• 2 maanden borg
• geen huisdieren, geen rokers
• Beschikbaar per 23 maart, voor max 24 maanden

***

Fantastic views on the Brouwersgracht and the Singel canal is your part, from this bright and fully furnished apartment of approximately 92 m2 , on the 3rd and 4th floor.

Located at the beginning of the Brouwergracht, near the Singel canal and just a few minutes walk from Central Station. A place with many great amenities nearby: nice restaurants, boutiques and specialty shops in the Haarlemmerstraat, the Noordermarkt in the Jordaan area and the old center.

The apartment is on the top two floors and finds itself in a great state. Beautiful ceiling height of 2.80 m, which spans of the top floor of the mansard roof is in sight .

Layout: staircase with steep stairs to the 3rd floor, living room on the canal side with three windows and a great view, modern kitchen at the rear with all equipment built in. The upper floor is accessed via the spiral staircase and provides access to two spacious bedrooms with the characteristic spans in sight. The bathroom has a shower and sink. Separate toilet and closet with laundry machines.

Details:
• 92 m2 of living space with 2 bedrooms (not measured according NEN2580 guidelines)
• fully furnished
• well insulated
• 2 months deposit
• Active owners association, consisting of three members.
• No pets, no smoking
• Available per 23 March, for max 24 months.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
92 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Haarlemmerbuurt

De Haarlemmerbuurt is het deel van het centrum van Amsterdam tussen de Brouwersgracht, het stukje van het Singel naar het IJ, de Houtmankade en de Zoutkeetsgracht. Hierin liggen ook de Westelijke Eilanden en Wester- en IJdok. De Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk lopen als ader door dit deel van Amsterdam heen en ze bieden tegelijkertijd een belangrijk en gevarieerd winkelgebied dat populair is bij zowel bewoners als bezoekers. Kenmerkend voor deze buurt is de mix van wonen, werken, winkels en horeca. Rust in het centrum: de Westelijke Eilanden De Westelijke Eilanden bestaan uit de Planciusbuurt, Prinseneiland, Realeneiland en Bickerseiland. Het is een rustig woongebied midden in het centrum van Amsterdam, waar ook gewerkt wordt, vooral in de creatieve sector. De historische structuur is nog goed zichtbaar: er zijn nog werven en wonen doet men ‘op’ de eilanden. Wonen in lofts aan het IJ Het relatief jonge Westerdokseiland is vooral een woongebied. Aan het begin van de 21e eeuw werden hier nieuwbouwwoningen en werkplekken opgeleverd. De ligging is fenomenaal; enerzijds is er het water van het Westerdok, met uitzicht op het Prinseneiland. Aan de andere zijde kijkt men uit over het IJ, met aan de rechterzijde het Centraal Station. Grootstedelijk en bijna New York-fδhig. Enkele jaren geleden is aan de IJkant ook het IJdok opgetrokken. Hier vind je restaurants, andere horeca en kantoren. Het is tevens de plek waar het Paleis van Justitie zetelt.

Kaart Brouwersgracht 6 III 1013GW Amsterdam, Haarlemmerbuurt Oost

naar Brouwersgracht 6 III 1013GW Amsterdam, Haarlemmerbuurt Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand