Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Buikslotermeerplein 263 1025XC Amsterdam, Buikslotermeerplein

Huurprijs € 5.200 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Nu bij G7 van de Steege in de verhuur deze nette winkelruimte van totaal 489 m˛ verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.Het winkelpand is gelegen op het drukbezochte winkelcentrum Boven 't IJ, nabij de eindhalte van de (toekomstige) Noord-Zuidlijn. Het pand is goed onderhouden en tevens geschikt voor daghoreca!

Op het winkelcentrum bevinden zich onder andere Media Markt , Bart Smit, BCC, Blokker, Douglas, Etos, Rituals, Subway, H&M, Lidl, Kruidvat.

Indeling;
Entree, ruime winkelruimte van ca 196 m˛, trap naar de eerste verdieping met een winkel oppervlakte van ca 293 m˛. Kantine met pantry is ook gelegen op de eerste etage.

Diverse voorzieningen:
- airco
- verwarming
- pantry
- toilet
- TL verlichting
- Ventilatie
- Goederen lift
- Kantine ruimte met pantry
- Warmte gordijn

Servicekosten: € n.t.b.

Huurtermijn: per direct

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-02-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buikslotermeer

Buikslotermeer ligt centraal in Amsterdam-Noord. De wijk ligt tussen het Noord-Hollands kanaal, de Waddendijk en het Baanakkerspark. Buikslotermeer heeft bijna 12.000 inwoners en ruim 5.500 woningen. In Loenermark staan veel flats, de Kleine Rode Kruisbuurt en het voormalige Nintermanterrein bestaan alleen uit koopwoningen.