Buiten Oranjestraat 15 2 1013HX Amsterdam, Haarlemmerbuurt West

Bewaar object

Omschrijving

Sfeervol appartement in de Haarlemmerbuurt met een woonkeuken, ruimte voor twee slaapkamers en een dakterras. Het appartement ligt op loopafstand van o.a. Centraal Station, Noordermarkt en Brouwersgracht.

* See English translation below *

Een rustige ligging nabij de levendige Brouwersgracht en de Haarlemmerstraat. Een omgeving met goede winkels, delicatessen zaken en breed aanbod aan horecagelegenheden.

Indeling:
Entree op de tweede verdieping met woonkeuken en toilet aan de achterzijde, woonkamer aan de voorzijde en trap naar de derde verdieping.
Derde verdieping: thans een open ruimte met een slaapgedeelte aan de achterzijde, doucheruimte met wastafel, werkruimte aan de voorzijde en ruime cv-kast. Interne trap naar eigen dakterras met weids uitzicht over de stad.

Er is eenvoudig de mogelijkheid om een tweede slaapkamer te creëren.

Omgeving:
Zeer centraal gelegen nabij het Centraal Station, Prinseneiland, de Jordaan en Brouwersgracht.

Een omgeving met vele goede delicatessenzaken, winkels en zeer uitgebreide cafe's en restaurants om de hoek.
Op zaterdag is o.a. boeren biologische markt op de Noordermarkt en reguliere markt op de Lindengracht.

De woning is gelegen in een luw gedeelte van een bijzonder levendige locatie waar de bewoners en haar stad samenkomen.

Bijzonderheden:
• Woonkeuken
• Dakterras
• Kleine goede VvE
• Eigen grond
• Zie alternatieve plattegrond voor 2 slaapkamer variant
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
• De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillende in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kijk voor meer informatie, brochure en plattegrond op onze site!

---------------------------------------------------------------------

Tasteful apartment in the Haarlemmer area with a kitchen diner, space for two bedrooms and a roof terrace. The apartment is located within walking distance of the Central Station, Noordermarkt and Brouwersgracht.

A quiet location near the lively Brouwersgracht and Haarlemmerstraat. An area with good shops, delicatessens and a wide range of cafés and restaurants.

Layout:
Entrance on the second floor with kitchen diner and toilet at the rear, living room at the front and stairs to the third floor.

Third floor: currently an open space with a sleeping area at the rear, a shower area with washbasin, a work area at the front and a spacious central heating boiler cupboard. Internal stairs to a private roof terrace offering panoramic views of the city.

It is possible to create a second bedroom.

Location:
Very centrally located near the Central Station, Prinseneiland, the Jordaan area and Brouwersgracht.

An area with many good delicatessens, shops and a wide range of cafés and restaurants in the immediate vicinity.

On Saturdays, there are the market on Lindengracht and the organic farmers’ market on Noordermarkt.

The apartment is located in a quiet part of a particularly lively area where residents and the city meet.

Specifics:
• Kitchen diner
• Roof terrace
• Small and good owners’ association
• Freehold land
• See alternative floorplan with two bedrooms
• This information has been compiled by us with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and areas are indicative only.
• Measurement instruction based on NEN2580, intended to apply a more unambiguous method of measurement for an indication of the usable area. The Measurement instruction does not completely exclude various measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.

More information and floorplans on our site!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-02-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Haarlemmerbuurt

De Haarlemmerbuurt is het deel van het centrum van Amsterdam tussen de Brouwersgracht, het stukje van het Singel naar het IJ, de Houtmankade en de Zoutkeetsgracht. Hierin liggen ook de Westelijke Eilanden en Wester- en IJdok. De Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk lopen als ader door dit deel van Amsterdam heen en ze bieden tegelijkertijd een belangrijk en gevarieerd winkelgebied dat populair is bij zowel bewoners als bezoekers. Kenmerkend voor deze buurt is de mix van wonen, werken, winkels en horeca. Rust in het centrum: de Westelijke Eilanden De Westelijke Eilanden bestaan uit de Planciusbuurt, Prinseneiland, Realeneiland en Bickerseiland. Het is een rustig woongebied midden in het centrum van Amsterdam, waar ook gewerkt wordt, vooral in de creatieve sector. De historische structuur is nog goed zichtbaar: er zijn nog werven en wonen doet men ‘op’ de eilanden. Wonen in lofts aan het IJ Het relatief jonge Westerdokseiland is vooral een woongebied. Aan het begin van de 21e eeuw werden hier nieuwbouwwoningen en werkplekken opgeleverd. De ligging is fenomenaal; enerzijds is er het water van het Westerdok, met uitzicht op het Prinseneiland. Aan de andere zijde kijkt men uit over het IJ, met aan de rechterzijde het Centraal Station. Grootstedelijk en bijna New York-fähig. Enkele jaren geleden is aan de IJkant ook het IJdok opgetrokken. Hier vind je restaurants, andere horeca en kantoren. Het is tevens de plek waar het Paleis van Justitie zetelt.

Kaart Buiten Oranjestraat 15 2 1013HX Amsterdam, Haarlemmerbuurt West

naar Buiten Oranjestraat 15 2 1013HX Amsterdam, Haarlemmerbuurt West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand