Buitenwatersloot 316 A 2614GR Delft, Marlot

Bewaar object
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
165 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
324 m²

Omschrijving

Aan de Buitenwatersloot gelegen recentelijk gerenoveerd, ruim herenhuis met tuin.

Het betreft een project bestaande uit een drietal moderne herenhuizen die van oorsprong zijn gebouwd in de jaren '70 en nu geheel zijn gerenoveerd. De huizen zijn door de renovatie geheel up to date en voorzien van modern, luxe sanitair en moderne voorzieningen.

Aan de achterzijde is er vrij uitzicht over de Buitenwatersloot en aan de voorzijde grenst de tuin aan een groenstrook met daarachter herenhuizen aan de Bastinglaan. De ligging van deze woningen is ideaal dichtbij de dorpskern van Den Hoorn, maar ook het centrum van Delft bevindt zich op korte fietsafstand. Scholen, zowel middelbaar- als basisonderwijs, bevinden zich in de directe omgeving evenals diverse sportclubs.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree, hal, berging, moderne toiletruimte. Woonkamer van circa 50 m2 met een open keuken circa 13 m2 en trapopgang naar de eerste etage. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Via openslaande deuren is aan de achterzijde de tuin te bereiken.

Eerste etage:
Royale overloop, drie flinke slaapkamers van 10, 17 en 17 m2. Moderne badkamer van 10 m2 met ligbad, douche, toilet en twee wastafels.

Tweede etage:
Overloop, slaapkamer 12 m2, praktische ruimte ten behoeve van de wasmachine, droger en de nieuwe CV combiketel.

Bijzonderheden/Kenmerken:
- Bouwjaar jaren '70, herontwikkeld 2019.
- Gebruiksoppervlakte woonfunctie 165 m2, inhoud 517 m3.
- Perceelgrootte 324 m2.
- 4 slaapkamers.
- Achtertuin gelegen aan de Buitenwatersloot.
- Twee parkeerplaatsen op eigen terrein (waarvan 1 op mandelige grond).
- Goede isolatie.
- Oplevering inclusief badkamer, exclusief keuken.
- Wanden en plafond gesausd.
- Notariskeuze aan verkoper.


Koopsom: 795.000,-- k.k.

oplevering: Begin 3e kwartaal 2019 na afronding werkzaamheden.

Heeft u interesse in deze woning? Schakel dan uw eigen NVM Aankoop Makelaar in.
Uw NVM Aankoop Makelaar komt op voor uw belang, bespaart u tijd, geld en zorgen.

Disclaimer: Deze informatie is met zorg samengesteld. Aan de afbeeldingen kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-05-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
165 m²
Perceeloppervlakte
324 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

Delft

Delft heeft een historische binnenstad. Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en er in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad. Delft en het Koninklijk Huis zijn al honderden jaren met elkaar verbonden. Het is de stad waar ‘Vader des Vaderlands’ Willem van Oranje in 1572 na zijn vlucht uit Breda kwam wonen en waar hij twaalf jaar later vermoord werd.

Ook de Gouden Eeuw was in Delft een bloeiperiode voor de economie, kunst en wetenschap. De stad had een belangrijk aandeel in de oprichting van de VOC in 1602 en was één van de zes steden waar een Kamer van de VOC gevestigd was. Het wereldberoemde Delfts Blauw ontstond in het 17 -eeuwse Delft én bekende Hollandse meesters als Johannes Vermeer, Pieter de Hooch en Carel Fabritius woonden of werkten er. Ook speelde Delft in de Gouden Eeuw een belangrijke rol in de wetenschap. Delftse wetenschappers als Hugo de Groot, Reinier de Graaf en Antoni van Leeuwenhoek worden nog steeds internationaal geroemd om werk.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder