Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Bullewijkpad 27 1102LB AMSTERDAM, Hakfort/Huigenbos

Huurprijs € 1.235 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Bullewijkpad Amsterdam Zuidoost. Bedrijfsunit groot ± 120 m² ,BEDRIJFSUNIT of geschrikt voor CATERING , KEUKEN etc. met een mogelijkheid tot inbouw kantoor/-showroomruimte. Twee eigen parkeerplaatsen. Bedrijvenpark Hakfort.

Bedrijfsunit totaal groot ±120 m² met een mogelijkheid tot inbouw kantoor/-showroomruimte. De unit biedt de volgende voorzieningen:
- pantry
- toiletunit
- eigen cv installatie
- overheaddeur
- vrije hoogte 3.00 m
- vrije overspanning 7.4 m
- 2 parkeerplaatsen op eigen terrein

De unit maakt deel uit van het bedrijfsverzamelcomplex Hakfort, bestaande uit 14 bedrijfsunits. Gestreefd wordt naar huurders die zich richten op het zakencentrum van Amsterdam-Zuidoost

Parkeren
Onder voorbehoud 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en af te sluiten met een individuele eigen valbeugel.


Huurprijs
€ 1.235, - per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde BTW.

Servicekosten
€ 34, - per maand dit betreffende;
- Schoonmakenkosten ramen;
- Schoonmaakkosten terrein;
- Servicekosten onderhoud C.V.;
- Administratiekosten.
Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de nutsbedrijven voor de levering van elektra-, gas- en waterverbruik.

Resumé (huur)contract gegevens:

Huurtermijn In principe 5 jaar met 5 optiejaren of in overleg

Opzegtermijn
12 maanden.

BTW Bij de vaststelling van de huurprijs is als uitgangspunt gehanteerd dat de huurder de BTW kan verrekenen. Huurder verklaart
dan ook dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht.

Voor partijen die niet kunnen opteren voor BTW belaste huur, kan dit object zonder BTW, met een compensatie van de kosten, worden gehuurd.

Contract Standaard huurovereenkomst model verhuurder op basis huurovereenkomst van de Raad voor de Onroerende Zaken ROZ (versie juli 2003) en daarbij behorende Algemene Bepalingen.

Huurprijsaanpassing Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, basis van de Consumenten-prijsindex, reeks CPI- Alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Bankgarantie/ waarborgsom Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW dient te worden gesteld.

Oplevering

In overleg
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van opdrachtgever
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-01-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
120 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.