Burgemeester Fockstraat 176 II 1063CZ Amsterdam, Buurt 3

Bewaar object

Omschrijving

Slim ingedeelde 3-kamer woning met twee balkons en een berging op de begane grond.

Omgeving en bereikbaarheid:
Het complex ligt in een groenrijk buurtje waar men lekker rustig kan wonen. Door alle recente vernieuwingen is de buurt een zeer gewilde woonwijk met overwegend koopwoningen waar starters, jonge gezinnen en ouderen een goede mix en samenhang vormen. Alsof het een dorp is, maar dan met alle grootstedelijke voorzieningen in de directe omgeving. De woning is gelegen in de nabijheid van alle winkels op Plein 40-45 en het Bos en Lommerplein en voor recreatie kun je terecht bij het recreatiegebied de Sloterplas en het Gerbrandy Park.
Met de fiets ben je in een mum van tijd in het Westerpark, de Sloterplas, de Jordaan of het centrum van Amsterdam. Het NS-station Amsterdam Sloterdijk is op loopafstand en binnen 20 minuten sta je met de tram voor het Paleis op de Dam. Andere verbindingen zijn tram 7 naar het Leidseplein, tram 14 naar Rembrandtplein en diverse bussen naar station Amsterdam CS en luchthaven Schiphol. Met de auto zit je binnen een paar minuten op de ring A10 met aansluitingen op de A1, A2, A4 en A9. Schiphol bevindt zich op slechts 15 minuten rijden. Het is dus een perfecte ligging voor de veeleisende zakenreiziger; Schiphol is in ‘no-time’ te bereiken, evenals steden als Haarlem, Hoofddorp, Den Haag en Rotterdam. Kortom; een rustige woonomgeving maar toch uitstekende uitvalswegen én niet al te ver weg van de oude binnenstad.

De indeling:
Entree, centrale hal die toegang verstrekt tot alle vertrekken in de woning. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en biedt vrij uitzicht over de rustige woonwijk. Het balkon aan de voorzijde bereik je tevens via de woonkamer. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Ook vanaf deze ruimte kun je het balkon bereiken. De 2 slaapkamers vind je aan de achterzijde. De grote slaapkamer wordt logischerwijs als hoofdslaapkamer gebruikt. Het balkon aan de achterzijde betreedt je vanaf deze kamer. De 2e slaapkamer is momenteel ook als slaapkamer ingericht maar kan ook prima gebruikt worden als werkkamer. De badkamer is te bereiken vanaf beide slaapkamers en is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine-aansluiting. Het separate toilet is voorzien van een fonteintje en vanaf de gang te bereiken.

Bijzonderheden:

Verwarming
De verwarming geschiedt door middel van een eigen cv ketel (Remeha, ca. 2014).

Warmwater
Deze voorziening geschiedt eveneens d.m.v. bovengenoemde installatie.

Bouwjaar
Het bouwjaar van het pand is omstreeks 1954.

Eigen grond/ Erfpacht
Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond waarvan de jaarlijkse canon € 72,67 bedraagt (met een 5-jaarlijkse canon). De algemene bepalingen van 1994 zijn van toepassing.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren Burgemeester Fockstraat 170 t/m 192 (50 appartementen) wordt geadministreerd door Scholten Vastgoed B.V. De servicekosten per maand zijn € 92,30
Tevens heeft de VvE een meerjarenonderhoudsplanning laten opstellen om het pand goed te blijven onderhouden.

Oplevering
In overleg.

Overige bijzonderheden
Er wordt een ouderdoms- en asbestclausule in de koopakte opgenomen daar het een ouder complex betreft.

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-01-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
54 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Slotermeer-Noordoost

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.

Kaart Burgemeester Fockstraat 176 II 1063CZ Amsterdam, Buurt 3

naar Burgemeester Fockstraat 176 II 1063CZ Amsterdam, Buurt 3
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand