Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Burgemeester Hogguerstraat 363 1064CR Amsterdam, Noordoever Sloterplas

Bewaar object

Omschrijving

Op de twaalfde etage van dit complex aan de Burgemeester Hogguerstraat bevindt zich dit leuke 2-kamerappartement van 45 m2 met een fantastisch uitzicht over de stad én de Sloterplas. Het appartement is gelegen op de hoek van het gebouw helemaal als laatste van de galerij.

Het complex telt dertien woonlagen die bereikbaar zijn met twee liften. De bergingen bevinden zich in de onderbouw. Het complex is gebouwd in 1965 en op een zeer aantrekkelijke locatie gelegen. Vanuit het appartement heeft u uitzicht over onder andere het recreatiegebied de Sloterplas. Op korte afstand bevinden zich onder andere diverse voorzieningen als winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling:
Via een tochtportaal komt u binnen in de hal van waaruit u toegang heeft tot de slaapkamer en de badkamer. De slaapkamer is aan de galerij gelegen maar heeft ramen aan de zijgevel van het gebouw. Hierdoor heeft u dus geen last van buren die over de galerij lopen. De badkamer is in 2016 nieuw betegeld en heeft een douche, toilet en een wastafel. De woonkamer en de open keuken zijn gelegen aan de achtergevel. De keuken is een hoek opgesteld en heeft diverse inbouwapparatuur. Tevens is hier ook de wasmachine geplaatst. Vanuit de woonkamer bereikt u het zonnige op het zuidwesten gesitueerde balkon met elektrisch bediend zonnescherm. Vanuit het appartement en het balkon heeft u een fantastisch uitzicht over onder andere de Sloterplas, het park en het groen en zeer weids uitzicht over een groot deel van de stad. In de onderbouw bevindt zich de berging.

Parkeren
Het is mogelijk uw auto middels een bewonersvergunning of een blauwe schijf voor de deur van het complex te parkeren. Bewoners kunnen twee ontheffingen per appartement aanvragen, de kosten bedragen € 110,= per auto per 2 jaar. De auto dient wel geregistreerd te zijn op het adres.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1965
- 45 m2 woonoppervlak (NEN2580)
- Twee liften
- Badkamer nieuw betegeld in 2016
- Hoek appartement
- Blokverwarming
- Oplevering bij voorkeur half juni

Erfpacht
- De Algemene Bepalingen van de gemeente Amsterdam van 1955 zijn van toepassing.
- Het tijdvak loopt van t/m 30 december 2035.
- De vaste canon is € 48,62 per jaar en is opgenomen in de servicekosten

VvE
- VvE Burg. Hogguertstraat 1 t/m 49 en 53 t/m 389
- De servicekosten zijn € 172,85 per maand inclusief voorschot stookkosten en erfpacht
- Ruim reservefonds aanwezig
- Professionele Administrateur
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-02-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
45 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Slotermeer-Zuidwest

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.

Kaart Burgemeester Hogguerstraat 363 1064CR Amsterdam, Noordoever Sloterplas

naar Burgemeester Hogguerstraat 363 1064CR Amsterdam, Noordoever Sloterplas
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand