Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Burgemeester Hogguerstraat 879 1064EC Amsterdam, Noordoever Sloterplas

Vraagprijs € 269.000 

Bewaar object

Omschrijving

FOR THE ENGLISH TRANSLATION, PLEASE SEE BELOW!

Modern en comfortabel 3/4 kamer appartement van 78 vierkante meter aan de Sloterplas en de Jachthaven.
De woning ligt op de tweede woonlaag (is de vierde verdieping) in een goed onderhouden complex uit 1964 dat op een zeer aantrekkelijke locatie ligt: het grenst direct aan de Sloterplas en het Sloterpark. Het appartementencomplex heeft een afgesloten entree.

De wijk Slotermeer wordt goed omsloten door openbaar vervoer (tram, bus, metro) en de uitvalswegen (ring A-10) bevinden zich op korte afstand. De wijk kenmerkt zich door laagbouw, afwisselend met flatgebouwen met daar tussen veel groenvoorzieningen en in dit geval ook de Sloterplas met zijn vele recreatiemogelijkheden. Vanaf het balkon heeft u zicht op de Sloterplas.

De separate berging is gelegen in de onderbouw.
De woning is op fietsafstand van de binnenstad gelegen.

Indeling:
Het appartement heeft de volgende indeling:
Galerij met meterkast, entree, gang, een ruime hal die toegang geeft tot alle vertrekken. De vertrekken bestaan uit een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een keuken, een badkamer, een separaat toilet in de hal. Daarnaast is er een zonnig balkon op het westen gelegen en een berging in de onderbouw. De woning is aan de voorzijde voorzien van dubbele beglazing.

De woonkamer is gesitueerd op het westen en heeft een oppervlakte van circa 33 m². Het is mogelijk om de woonkamer te verkleinen en op die manier een derde slaapkamer te realiseren. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon. Op de vloer is een laminaat vloer aangebracht.

De keuken is gesitueerd aan de galerijzijde beschikt over een in het wit uitgevoerde keuken met een houtenkleur aanrechtblad en diverse losse keuken apparatuur (zie hiervoor ook de roerende zakenlijst).

De woning beschikt op dit moment over twee slaapkamers met een oppervlakte van respectievelijk 12,4 m2 en 8 m2. De kamers zijn gesitueerd op het westen en kijken uit over het balkon, het groen en de Sloterplas. De eventuele te creëren derde kamer ligt op het oosten. Het balkon is bereikbaar via beide slaapkamers.

De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

De vloer van het appartement is deels voorzien van laminaat en deels van natuursteen (o.a. ook in de slaapkamers).

Buitenruimte:
Vanuit het appartement en het balkon heeft u een fantastisch uitzicht over de Sloterplas, het park en het groen. Het balkon heeft een oppervlakte van 12 m2 en ligt over de gehele breedte van het appartement.

Berging:
In de onderbouw van het complex is een berging gelegen.

Parkeren:
Het is mogelijk uw auto middels een bewonersvergunning voor de deur van het complex te parkeren. Bezoekers kunnen kosteloos middels een blauwe schijf/zone parkeren.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen voor dit appartement € 190,- per maand. Dit bedrag is exclusief een voorschot op de stookkosten. In de servicekosten zijn o.a. de kosten voor de opstalverzekering verwerkt, de kosten van de administrateur, de kosten voor groot onderhoud & schoonmaak van het complex en de kosten van de huismeester.

Stookkosten:
Het maandelijkse voorschot voor de stookkosten bedraagt € 85,-- per maand. Eenmaal per jaar worden de stookkosten verrekend met de betaalde voorschotten. De appartementen worden verwarmd door middel van centrale blokverwarming.

Technische installaties:
Verwarming: Middels centrale blokverwarming.
Warm Water: Middels de centrale voorziening.

Erfpacht:
Het complex is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam. De jaarlijkse canon voor deze woning bedraagt € 82,56 per jaar. De canon kan voor het eerst worden herzien op 1 januari 2036, de Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 1955 zijn van kracht.

Beheer:
Het beheer en de administratie wordt verzorgd door de Newomij gevestigd te Amsterdam. Over het algemeen wordt er minimaal eenmaal per jaar een ledenvergadering belegd.

Bouw- en Woningtoezicht:
Navraag bij de afdeling BWT heeft geen nadelige informatie opgeleverd.

Milieudienst:
Uit navraag bij de Milieudienst van de gemeente Amsterdam is gebleken dat er geen ondergrondse en bovengrondse tanks bekend zijn (zie bijgevoegde fax).

Energie (EPA):
Verkoper overhandigt bij verkoop een energielabel.

Roerende Zaken:
Conform de ingevulde Lijst van Zaken

Oplevering:
In overleg, dit kan snel.
Koper krijgt een appartementsrecht geleverd door de verkoper.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
__________________________________________________________
Living along the ‘Sloterplas!’
This is a comfortable THREE/ FOUR room apartment with a surface of approx. 78 m2, located at the 2nd floor in a very well-kept building.

The building has 13 floors, all reachable by the two elevators. The storage rooms are located at the ground floor. The building was built in 1964 and is located on a very attractive location, directly next to the ‘Sloterplas’ and the ‘Sloterpark’. The building is equipped with a closed entrance.

The neighbourhood ‘Slotermeer’ is very well equipped with the public transport and has the ‘A10’ on a nearby distance. The neighbourhood distinguishes itself with a lot of low-rise building, which are varied with some higher buildings.

Layout:
Gallery with the meter cupboard, entrance, hallway, a spacious hall that allows access to all the different rooms. The rooms consist out of a spacious living area, two bedrooms (it's possibile to arrange a third bedroom), a kitchen, a bathroom and a separate toilet located in the hall. Moreover, there is a sunny balcony facing west and a storage room in the substructure of the building.

The living room faces west and has a surface of approx. 33 m2. It is possible to downsize the living room in order to create a third bedroom. The living room gives you access to the balcony, so do both bedrooms.

The kitchen is located at the gallery side of the apartment.

The apartment is equipped, in its current state, with two bedrooms that have a surface of approx. 12,4 m2 and 8 m2. Both bedrooms are facing west and have a view over the balcony, the green areas and the ‘Sloterplas’. The potential third room to be created faces east (now part of the living room). The balcony is accessible through both bedrooms.

The bathroom is equipped with a shower and a sink.

The balcony has a surface of 12 m2 and stretches out over the full width of the apartment.

Parking:
It is possible to park your car by using a residents permit. Visitors can park their car for free using a parking disk.

Service costs:
The service costs of the apartment are € 190,- per month. In this amount an advanced payment for heating is not yet included. The service costs include amongst others, the costs of the home insurance, the costs of the administrator, the fees for big maintenance and the cleaning of the building.

Heating costs:
The monthly advanced payment for heating is € 85,- a month. Costs are paid to the Verengigin van Eigenaars, the body corporate of owners. Once a year calculation for heating costs will take place.

Leasehold:
The building is located on ground that is in leasehold by the municipality of Amsterdam. The yearly fee is € 82,56.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Slotermeer-Zuidwest

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.

Kaart Burgemeester Hogguerstraat 879 1064EC Amsterdam, Noordoever Sloterplas

naar Burgemeester Hogguerstraat 879 1064EC Amsterdam, Noordoever Sloterplas
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand