Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Burgemeester Roellstraat 610 1067XW AMSTERDAM, Buurt 8

Huurprijs € 1.495 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Burgemeester Roëllstraat 610 te Amsterdam

Wij bieden te huur aan een gestoffeerd 3-kamer-HOEK-appartement appartement van circa 90 m2 gelegen op de 5e verdieping met een groot balkon en aparte berging op de begane grond van het gebouw in appartementencomplex "Oker" in Amsterdam-Geuzenveld/Slotermeer.

De buurt is ruim opgezet en beschikt over alle voorzieningen. Het Lambertus Zijlplein is op loopafstand gelegen en hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen en vlakbij de begin/eindhalte van tram 13. Voor recreatie en ontspanning kunt u terecht in het Eendrachtspark, de Sloterplas, het Sloterpark en de Tuinen van West.

Centrale entree op de begane grond. Met de trap of 1 van de 2 liften komt u op de 5e verdieping.

Indeling appartement:

ruime hal met toegang tot alle vertrekken, berging met de wasmachine aansluiting, cv-ketel en de motor van de mechanische ventilatie, 2 slaapkamers, beiden met toegang tot het balkon, moderne badkamer voorzien van een ligbad, aparte douche en brede wastafel met meubel, apart toilet met fontein, royale en lichte woonkamer met de open keuken en toegang tot het balkon. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur waaronder een elektrische kookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie, vaatwasser en een combi/magnetron oven. Er is nog een aparte berging in de onderbouw van het complex.

Bijzonderheden:

- geen groepsbewoning en delers,
- voorbehoud goedkeuring verhuurder,
- de woning wordt gestoffeerd te huur aangboden,
- minimale huurperiode: 1 jaar,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 2 maanden huur.


ENGLISH SUMMARY

Burgemeester Roëllstraat 610 in Amsterdam

We offer a spacious and good maintained 3-room-CORNER-apartment of approximately 90 m2 on the 5-th floor with a big balcony and a separate storage on the ground floor in Amsterdam-Geuzenveld/Slotermeer.

The area features numerous amenities that will make life comfortable such as convenient shops nearby (winkelcentrum Lambertus Zijlplein). Good access to public transport (tram 13 in front of the building as well as several busses). Easy access to the motorways A-4, A-9 and A-10.

Main entrance; with the 2 lifts or elevator you can reach the 5-th floor.

Apartment layout: entrance/hallway with the videophone, separate space with the washing machine and the boiler, 2 bedrooms, both with access to the balcony, bathroom with a bathtub, shower and a sink, separate toilet, spacious and bright living area with an open kitchen and also access to the balcony. The kitchen features built-in equipment such as a fridge/freezer, electric stove, extractor, dishwasher and a combi/microwave. Storage on the ground floor.

Particularities:

- modern and well maintained CORNER apartment,
- delivery in consultation,
- minimum duration: 1 year with a possibility for extension,
- deposit: 2 months of rent,
- not for sharing.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-11-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
250 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Geuzenveld

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.

Kaart Burgemeester Roellstraat 610 1067XW AMSTERDAM, Buurt 8

naar Burgemeester Roellstraat 610 1067XW AMSTERDAM, Buurt 8
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand