Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Ceintuurbaan 328 III 1072GM Amsterdam, Lizzy Ansinghbuurt

Huurprijs € 2.000 per maand

Bewaar object

Omschrijving

**SEE ENGLISH TRANSLATION BELOW**

Compleet gerenoveerd driekamerappartement van circa 69m2 met luxe afwerking en dakterras van circa 20m2 gelegen aan de Ceintuurbaan in de bruisende Pijp.

De luxe uitstraling van het appartement voelt u meteen bij binnenkomst. Zwarte glazen deuren geven toegang tot de ruime zitkamer met Frans balkon. De lichte open keuken is aangrenzend aan de zitkamer. Het keukenblok is voorzien van alle benodigde apparatuur: combi-oven magnetron, spoelbak, 5-pitskookplaat met afzuigkap, ijskast, diepvries en uiteraard een afwasmachine.

Aan de voorzijde van het appartement zijn de twee slaapkamers gelegen: ca 3.72m x 3.17m en ca 2.09m x 3.16m. Door de hoge plafonds en grote ramen komt er veel licht binnen. De luxueuze badkamer is uitgerust met fraai tegelwerk op wand en vloer, dubbele wastafel met spiegel en een inloopdouche. Het toilet met fontein is apart. Voor de wasmachine en droger is een aparte ruimte. Een vast trap geeft toegang tot het riante dakterras van circa 20m2 waar u heerlijk rustig zit.

De Pijp is een van de oudste wijken van Amsterdam. De buurt staat bekend om de vele gezellige en hippe restaurants, barretjes, terrassen en heeft het een diversiteit aan winkels. Op loopafstand van de Ceintuurbaan vindt u het heerlijke Sarphatipark en de bekende Albert Cuypmarkt. Naast de Noord/Zuidlijn straks is deze locatie nu ook al perfect te bereiken: met de tram en bus en ook met de auto.

Bijzonderheden:
-huurovereenkomst voor minimaal 1 jaar;
-2 maanden waarborgsom;
-huurprijs exclusief servicekosten(ad. €15,- per maand), excl. gas, water en elektra;
-inclusief de aanwezige verlichting en fraaie vloer;
-woningdelen is in overleg toegestaan, evenals garantstelling;
-vraag de makelaar naar de inkomensvereiste;


"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Ceintuurbaan 328-III

Completely renovated three-room apartment of around 58 m2 with luxurious finish and roof terrace of around 20 m2, located at the Ceintuurbaan in exciting De Pijp district.

You immediately experience the luxurious atmosphere of the apartment when you enter. Black steel doors lead to the sitting room with a French balcony. The light open kitchen is adjacent to the sitting room. The kitchen unit comes equipped with all necessary appliances: a combination of oven and microwave, sink, stove with 5 burners and extractor hood, refrigerator, freezer and of course a dishwasher.

Two bedrooms are located at the front of the apartment: ca .. m x .. m and ca .. m x .. m. The high ceilings and large windows allow a lot of light inside the apartment. The luxurious bathroom comes with elegant tiles on the walls and floor, a double washbasin with a mirror and a walk-in shower. The toilet fountain is in a separate area. Additionally, there is a separate space for the washing machine and dryer.
A fixed staircase provides access to the large roof terrace of around 20 m2 that provides a wonderfully quiet perch.

De Pijp is one of the oldest areas in Amsterdam. The neighbourhood is known for its many cosy and trendy restaurants, bars, terraces and its great diversity in shops. Within walking distance of the Ceintuurbaan you will find the wonderful Sarphatipark and the famous Albert Cuypmarkt. Apart from the Noord/Zuidlijn (“North/South line), this location is already perfectly accessible: by tram, bus and car.

Specifics:
-rental agreement for a minimum period of 1 year with 2 months deposit + service costs;
-rental price excluding service costs (amounting €15 per month), gas, water and electricity;
-present lighting and elegant floor included;
-sharing the residence is permitted, as well as sponsorship;
-consult the estate agent about the income requirement;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 15 p/m
Aanmeldingsdatum
11-07-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1893

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Nieuwe Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Kaart Ceintuurbaan 328 III 1072GM Amsterdam, Lizzy Ansinghbuurt

naar Ceintuurbaan 328 III 1072GM Amsterdam, Lizzy Ansinghbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand