Ceintuurbaan 372 III- IV 1073EL Amsterdam, Van der Helstpleinbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Fantastisch dubbel bovenhuis met een bruto vloer oppervlakte van circa 145 m² en hoogwaardige afwerking midden in de Pijp. De woning, op de derde en vierde verdieping en heeft alles: 3 slaapkamers, gelegen op eigen grond en een ruime balkon op het Zuiden.

Indeling:

Derde verdieping:
Hal met garderobe; zeer royale en lichte grote woonkamer (circa 2,72 m hoog) Aan de achterzijde is de moderne open keuken gesitueerd met openslaande deuren naar het balkon, dat op het zuiden ligt. Aan de voorzijde is nog een slaap-/werkkamer.

Vierde verdieping:
Overloop; luxe badkamer voorzien van een ligbad, douche, twee vaste wastafels, handdoekradiator; separaat toilet in de hal; bergruimte met de aansluitingen voor wasmachine en droger, twee ruime slaapkamers, gelegen aan de voor- en achterzijde.

Ligging:
Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht richting het Sarphatipark aan de linkerkant. Doordat de woonkamer voorzien is van dubbel glas heeft u totaal geen last van het verkeer op de Ceintuurbaan.
Zowel op loopafstand als in de nabije omgeving treft u alle denkbare voorzieningen aan. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u o.a. terecht bij de Albert Cuypmarkt, Marqt, diverse supermarkten en/of buurtwinkels. Tevens zijn er diverse restaurants, kinderdagverblijven/scholen en sportvoorzieningen gevestigd in de buurt.
Recreëren kunt u heerlijk in het Sarphatipark, maar ook het Vondelpark is op korte afstand gelegen.

Het appartement is met de auto uitstekend bereikbaar de treinstations Amstel, Rai en Zuid liggen op een korte fietsafstand en bieden goede verbindingen naar bijvoorbeeld Schiphol. Meerdere metrolijnen zijn nabij gelegen, net als de eerder genoemde treinstations. De bereikbaarheid is zowel per auto als per openbaar vervoer zeer goed. Via de Van Woustraat zit u in nog geen vijf minuten op de A2. De haltes voor tram 3 (Oost-West verbinding) en tram 4 (Noord-Zuid verbinding) bevinden zich in de directe nabijheid.

Aantal kamers:
- 5 kamers, waarvan 3 slaapkamers.

Bijzonderheden:
- Het gehele appartement bestaat uit circa 112m² een een bruto vloer oppervlakte van circa 145 m²
- Deuropener met intercom
- Eigen grond
- Servicekosten € 150,- per maand. 
- Warm water en verwarming middels eigen Cv-installatie Intergas HRE CW5 bouwjaar 2014.
- De VvE is genaamd ‘Ceintuurbaan 372’ te Amsterdam. Er zijn in totaal 3 leden.
- Complete keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur.
- Mechanische ventilatie.
- Balkon op het zuiden aan de achterzijde.
- Oplevering in overleg.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Er geldt thans geen wachtlijst. Ook kunnen bewoners een bezoekersvergunning aanvragen.

A fantastic upper level apartment of 112m2 and a gross floor area of 145m2! Recently renovated with high quality finishes and located in the heart of the Pijp. The home, consisting of the 3rd and 4th floor, has everything: 3 bedrooms, spacious living area, sunny balcony, and situated on private land.

Layout:
Hall with cloakroom; very spacious and bright living room (ceiling approximately 2.72m high) with a newly installed wood burning oven. At the rear stands the modern open kitchen with French doors opening to the South facing balcony. There is another bedroom/office at the front.
Fourth floor:
Landing; luxurious bathroom with bath, walk in shower, double sink, and towel radiator; separate toilet in the hall; storage room with washer and dryer connections; two spacious bedrooms, located at the front and rear.
Oak floors throughout the apartment.

In short, a beautifully renovated move-in ready apartment in a fantastic, vibrant, and convenient location.

Location:
From the living room you have a lovely view towards the Sarphatipark. The living room is equipped with double glazing so there is absolutely no problem with traffic noise.
All conceivable amenities are within a short walk! Daily groceries can be found at the Albert Cuyp market, Marqt, Landmarkt, Albert Hein, and/or various local shops. There are numerous cozy cafes, restaurants, nurseries, schools and sports facilities located nearby.
Recreation can be enjoyed in the Sarphatipark, but the Vondelpark is also just a short distance away.
The apartment is easily accessible by both car and public transportation. Tram 3 (East-West connection) and Tram 4 (North-South connection) are just steps away. Train stations Amstel, Rai and Zuid are a short bike ride away and offer good connections (for example) to Schiphol. Several metro lines are nearby, including a stop on the future North/South line. By car, the A2 is less than 5 minutes away via Van Woustraat.

Details:
- 5 rooms, of which 3 are bedrooms
- double upper floor home of approximately 112m2 and a gross floor area of approximately 145 m2
- Door opener with intercom
- Private ground (no leasehold)
- Hot water and heating through own CV installation Intergas HRE CW5 year 2014
- VvE costs € 150, - per month.
- VvE is called 'Ceintuurbaan 372' in Amsterdam and consists of 3 members.
- Complete kitchen with various built-in appliances.
- Mechanical ventilation.
- Balcony on the South side at the rear.
- Delivery in consultation.

Parking:
Paid parking in front of the door on the public road. Residents can apply for a parking permit. There is currently no waiting list. Residents can also apply for a visitor permit.


Meetinstructie: Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1888

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
112 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Nieuwe Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Kaart Ceintuurbaan 372 III- IV 1073EL Amsterdam, Van der Helstpleinbuurt

naar Ceintuurbaan 372 III- IV 1073EL Amsterdam, Van der Helstpleinbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand