Ceramplein 37 1095BS Amsterdam, Noordoostkwadrant Indische buurt

Vraagprijs € 400.000 

Bewaar object

Omschrijving

Wonen middenin Amsterdam Oost met vrij uitzicht? Hier kan het! Op de derde verdieping van dit prachtige complex bevindt zich dit schitterende drie kamer appartement met vrij uitzicht over het Ceramplein. Een woning met een hele ruime woonkamer van ca. 7,5 meter breed, een open en moderne keuken en twee slaapkamers! Afgekochte erfpacht tot 2047 en een balkon op het Zuiden, u vindt het allemaal bij dit appartement!

Ligging:

Het appartement is gelegen om de hoek van het Flevopark, het Badhuis, de Javastraat, het Javaplein en restaurant de Wilde Zwijnen. Het Oosterpark en de Dappermarkt liggen ook op een steenworp afstand. Alle winkelvoorzieningen en leuke restaurantjes en kroegjes liggen dus letterlijk om de hoek. Voor openbaar vervoer voorzieningen ligt het Muiderpoortstation op korte loopafstand. Door stadsvernieuwing is de Indische Buurt nog volop in ontwikkeling, veel voormalige huurwoningen worden omgezet naar koopwoningen en het aantal winkels en restaurants breidt zich nog steeds uit!

Indeling:

Entree, hal, direct links slaapkamer 2 en direct rechts slaapkamer 1. Gelegen aan de rustige en stille achterzijde van de woning. De woning beschikt over een separaat toilet met fontein met daarnaast de bergkast. De bergkast is voorzien van de C.V.-ketel. De badkamer is modern en neutraal met een grote inloopdouche, een radiator, de wasmachine aansluiting en een wastafel. Aan het einde van de hal heeft u toegang tot de zeer ruime en enorm lichte woonkamer, gelegen over de hele breedte van de woning (ca. 7.5meter breed!). Vanaf het balkon heeft u een heerlijk vrij uitzicht over het gehele Ceramplein! De woonkamer is voorzien van een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (oven, koelkast en vriezer). Aan de keuken een praktische bijkeuken voor alle voorraad en overige spullen. De meterkast bevindt zich op de gang en op de begane grond is een aparte, individuele fietsenberging.

Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte ca. 80m2
- Vrij uitzicht
- Bouwjaar 1997
- Woonkamer van ca. 7,5 meter breed
- Balkon op het Zuiden
- Twee slaapkamers
- Separate berging
- Actieve VvE
- Servicekosten ca. 112 euro per maand
- Afgekochte erfpacht tot en met 15-03-2047
- Uitstekende connectie met OV en auto
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Indische Buurt Oost

De Indische Buurt Oost is een wijk in Amsterdam -Oost. De wijk wordt begrensd door het Nieuwe Diep, de Zeeburgerdijk, de Molukkenstraat en de Valentijnkade. De straatnamen van de grotendeels uit de vroege 20e eeuw daterende wijk zijn vernoemd naar eilanden en andere plekken in het vroegere Nederlands-IndiŽ. De eerste straatnamen werden vernoemd in 1900. Een oudere naam voor de Indische Buurt is Archipelwijk. Die naam werd de eerste decennia van de twintigste eeuw regelmatig gebruikt.
Indische Buurt Oost: Sumatraplantsoenbuurt dichtstbevolkt
De Indische Buurt Oost is onder te verdelen in twee buurten: die rondom het Sumatraplantsoen en het Makassarplein. Het zijn allebei voornamelijk woonbuurten en grenzen aan het Flevopark, door sommigen het mooiste park van de stad gedoopt. De Sumatraplantsoenbuurt is het dichtstbevolkt van alle buurten in stadsdeel Oost. Over de buurt verspreid vind je daarnaast enkele maatschappelijke en vrijetijdsvoorzieningen. Het stadsdeel heeft het Sumatraplantsoen opgeknapt tot een groene en levendige ontmoetingsplek voor de buurt. Een plek waar iedereen activiteiten kan organiseren en veilig en prettig kan zitten, spelen, sporten, picknicken en tuinieren.
Wijkaanpak Makassarpleinbuurt
De Makassarpleinbuurt ligt in de Indische Buurt tussen de Zeeburgerdijk, Molukkenstraat, Insulindeweg en het Flevopark. De buurt krijgt extra aandacht in het kader van de wijkaanpak. Er zijn al veel woningen gerenoveerd of nieuw gebouwd en straten zijn opnieuw ingericht. Het Makassarplein zelf kreeg in 2013 een opknapbeurt. Voor beide buurten kun je in de Molukkenstraat voor je dagelijkse boodschappen terecht

Kaart Ceramplein 37 1095BS Amsterdam, Noordoostkwadrant Indische buurt

naar Ceramplein 37 1095BS Amsterdam, Noordoostkwadrant Indische buurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand