Chestertonlaan 91 1102XV Amsterdam, Venserpolder Oost

Vraagprijs € 125.000 

Bewaar object

Omschrijving

Starters en klussers opgelet... Fraai en centraal gelegen 2-kamer appartement op de bovenste etage met balkon en eigen berging!

Dit mooie 2-kamer appartement is gelegen in het groenste stadsdeel van Amsterdam op de vierde verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. De ligging van het appartement is centraal ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. Zo bevindt zich op loopafstand de Campus Diemen Zuid. Hier is een gezellig centrum gekomen met een Fitness & Health Centrum, basketbalveld, tennisbaan, winkels, detailhandel, restaurants en bars. In de nabije omgeving bevindt zich verder het Nelson Mandelapark, het Bergwijkpark, winkelcentrum Amsterdamse Poort voor uw dagelijkse boodschappen, Woonboulevard Villa Arena, bioscoop Pathé Arena, AFAS Live en de Ziggo Dome. Daarnaast liggen op gepaste afstand het groen- en recreatiegebied Ouderkerkerplas, diverse lage- en hoge scholen en het Academisch Medisch Centrum (AMC). De bereikbaarheid is uitstekend met in de nabije omgeving diverse uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10). Voor wat betreft het openbaar vervoer ligt op 2 minuten loopafstand het metrostation Venserpolder waar lijn 53 je in ca. 10 minuten naar het centrum van Amsterdam brengt. Ook metro- en treinstation Bijlmer ArenA, Strandvliet en Duivendrecht liggen in de directe omgeving. Met de trein ben je binnen ca. 15 minuten op Schiphol, Utrecht of Amsterdam Centraal.

Globale indruk:
Entree, hal die toegang heeft tot alle vertrekken. De woonkamer is ruim en beschikt aan de achterzijde van het appartement over een balkon op het oosten. Hier is het in de ochtend heerlijk vertoeven met een kop koffie of thee in de zon! Vanuit de woonkamer is de open keuken voorzien van eenvoudig keukenblok te betreden. In de keuken is ook de Intergas HR CV-ketel geïnstalleerd. De slaapkamer is royaal en biedt genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een kast. De badkamer bevindt zich naast de woonkamer en beschikt over een douche, toilet, wastafel en een granito vloer. Door het gehele appartement is vorig jaar een keurige laminaatvloer gelegd.
Tot slot is een eigen berging gelegen in de onderbouw.

Samenvattend: een ideaal startersappartement die een bezichtiging meer dan waard is!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1985
• Woonoppervlakte ca. 44m2
• Servicekosten 79,99 per maand
• Erfpacht afgekocht t/m 31-1-2035
• Balkon op het oosten
• De woning is deels voorzien van kozijnen met dubbel glas
• Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing
• Eigen berging in de onderbouw
• Er zijn voldoende openbare parkeervoorzieningen aanwezig. Dit betreft blauwe zone.
• Bewoners kunnen een ontheffing aanvragen voor de blauwe zone. De kosten hiervoor bedragen € 110,- voor 2 jaar
• Actieve en financieel gezonde VvE
• Perfect gelegen, alle voorzieningen binnen handbereik
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-04-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
44 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Kaart Chestertonlaan 91 1102XV Amsterdam, Venserpolder Oost

naar Chestertonlaan 91 1102XV Amsterdam, Venserpolder Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand