Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Churchill-laan 79 1078DJ AMSTERDAM, Scheldebuurt Midden

Huurprijs € 30.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

Churchill-laan 79 te 1078 DJ Amsterdam

NOG 1 UNIT BESCHIKBAAR AAN DE CHURCHILL-LAAN 79 IN DE RIVIERENBUURT.

Winkel- en/of kantoorruimte van 123,6 m² gelegen op de hoek aan de linkerzijde met twee grote etalages en aan de achterzijde een lichtkoepel. Dit object wordt casco opgeleverd en is nog volledig naar wens in te richten. Nummer 81 en 87 zijn reeds prachtig ingericht!

Bestemming:
Detailhandel (inclusief ondersteunende horeca), consumentverzorgende en zakelijke dienstverlening.

Vloeroppervlakte:
Churchill-laan 79: 123,6 m² V.V.O.

Ligging:
Gelegen aan de Churchill-laan in de Amsterdamse wijk de Rivierenbuurt. Nabij het Apollohuis, Europaplein en het Victorieplein.

Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).

Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

Oplevering:
De oplevering is per direct.

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Huurprijs: € 30.000,-- per jaar excl. BTW

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-03-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
124 m²
Opp winkelruimte
124 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Scheldebuurt

De Scheldebuurt is een onderdeel van de Rivierenbuurt. Deze buurt ligt tussen de kantoren van de Zuidas en de oevers van de Amstel in. De buurt is erg in trek vanwege zijn rust en veel prettige openbare ruimtes. Een bekend complex aan de rand van dit buurtje is congrescentrum de Rai. De Scheldestraat is de meest bekende straat in deze buurt en tegelijk de verkeersader die vanuit het centrum via het Europaplein naar de ring A10 leidt. Toch is deze straat ondanks het verkeer heel gezellig dankzij winkels en horeca. Het deel vanaf de Amstelkade tot aan de Churchilllaan bestaat uit kleinere middenstand terwijl meer naar het Europaplein de duurdere horecazaken zitten.