Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Claus van Amsbergstraat 34 1102AZ Amsterdam, F-buurt

Bewaar object

Omschrijving

Wonen als een Prins op de Claus van Amsbergstraat 34! Deze speelse eengezinswoning heeft het helemaal. Er is veel licht aanwezig, parkeren doet je direct achter de woning en de ligging is ideaal! Binnen enkele loopminuten sta je in winkelcentrum " De Amsterdamse Poort ".

Laat je verrassen door de mogelijkheden van deze woning. Die zijn namelijk eindeloos. Zo kan je de woning fantastisch gebruiken als ondernemer. De begane grond is ideaal in te richten als kantoor of praktijkruimte. Maar heb je een groot gezin dan biedt deze woning ook uitkomst. Er zijn mogelijkheden genoeg op veel slaapkamers te creŽren. Ook zou je het dakterras actief in gebruik kunnen nemen.

Hebben wij je interesse gewekt? Wij laten je graag dit mooie paleisje zien!

Indeling:
Entree, lange gang met trap naar de eerste etage en separaat toilet. Ruime L-vormige kamer, welke goed is in te richten als kantoor of praktijkruimte. Toegang naar de achtertuin met berging en parkeerplaats/ carport.

Eerste etage:
Ruime woonkamer met open keuken en ruim balkon aan de achterzijde, welke is gelegen op het Zuiden.

Tweede etage:
Overloop, 2 slaapkamers, badkamer voorzien van 2e toilet, douche en wastafelmeubel. Tevens tref je hier de wasvoorziening aan.

Derde etage:
Ruime kamer, die is op te delen in meerdere slaapkamers. CV ruimte en een dakterras dat nog aangelegd dient te worden.

Omgeving:
Gelegen op een heerlijke plek in Amsterdam Zuidoost, op enkele loopminuten van winkelcentrum " De Amsterdamse Poort ". Ook de Ziggo Dome en de Johan Cruijff Arena liggen op enkele loopminuten van de woning. Openbaar vervoer is uitstekend, binnen enkele minuten sta je op station Bijlmer. In de directe nabijheid tref je tevens veel scholen en sportfaciliteiten aan.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 140 m2
- Bouwjaar 2007
- Erfpacht afgekocht t/m 31-03-2055
- Servicekosten ca. 5.99 euro per maand voor parkeerplaats
- Eigen parkeerplaats in de achtertuin (carport)
- Berging in de tuin
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-01-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
137 m²
Perceeloppervlakte
90 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Kaart Claus van Amsbergstraat 34 1102AZ Amsterdam, F-buurt

naar Claus van Amsbergstraat 34 1102AZ Amsterdam, F-buurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand