Clematisstraat 35 1431SE Aalsmeer, Stommeer

Vraagprijs € 259.000 

Bewaar object

Omschrijving

Op een leuke locatie in Aalsmeer ligt deze leuke 2/3-kamerwoning op de tweede verdieping van een gebouw met zelfstandige koopwoningen, grenzend aan het Kloosterhof. De wijk is groen en aantrekkelijk om te wonen.

Destijds zijn de appartementen speciaal gebouwd voor zelfstandige senioren met oog op de toekomst; er kan tegen een vergoeding desgewenst gebruik gemaakt worden van de verschillende faciliteiten van het naastgelegen Kloosterhof. Dit kan het gebruiken van een maaltijd in het restaurant zijn, tot het verkrijgen van zorg aan huis. Een fijn gevoel. De vrijheid van zelfstandig wonen maar met het gemak van een zorgcentrum nabij.

Op korte afstand van het gebouw ligt het centrum van Aalsmeer met winkels, horeca en een gezondheidscentrum, en de winkels aan de Ophelialaan met openbaar vervoerknooppunt.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping. Bezoek en bewoners verkrijgen alleen toegang middels de centrale hal. Via een trap of lift bereikt u de verschillende verdiepingen.

Indeling
Via de galerij komt u bij de voordeur. Alles is ruim opgezet, ook met oog op eventueel rollator- of rolstoelgebruik. Vanuit de hal, met meterkast en de c.v.-ruimte (ketel Remeha Avanta, 2012) bereikt u in willekeurige volgorde een kleinere (slaap)kamer gelegen aan de voorzijde van het appartement. Ideaal als logeer- of hobbykamer. De ruime badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel en aansluitingen voor de wasmachine en droger is bereikbaar vanuit de hal en vanuit de grote slaapkamer die zich aan de achterzijde van het appartement bevindt. Zowel de slaap- als woonkamer heeft een deur naar het balkon. Helaas is deze niet heel gunstig op de zon gelegen maar de galerij aan de voorkant van het huis ligt op het zuid/westen. De woonkamer is sfeervol en heeft een half-open keuken, voorzien van inbouwapparatuur: elektrische kookplaat met afzuigkap, spoelbak en veel bergruimte. U kijkt uit over een waterpartij en de appartementen aan de overzijde.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-11-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
72 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Clematisstraat 35 1431SE Aalsmeer, Stommeer

naar Clematisstraat 35 1431SE Aalsmeer, Stommeer
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand