Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Cliostraat 71 2 1077KE Amsterdam, Minervabuurt Midden

Huurprijs € 2.150 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Cliostraat 71-II, 1077 KE te Amsterdam.
Zeer licht en sfeervol driekamerappartement(ca. 105m²) gelegen op de tweede verdieping met een balkon gelegen op het zuiden. Het appartement is gelegen in de Beethovenbuurt in Amsterdam Oud-Zuid, nabij het WTC, Beatrixpark en de uitvalswegen. Het appartement is zeer praktisch ingedeeld en bevindt zich in een zeer goede staat.

Het appartement maakt onderdeel uit van het complex De Muzenhof, gelegen aan de Beethovenstraat, Cliostraat en de Stadionweg. In de Beethovenstraat zijn diverse winkels, gezellige cafés en restaurants.

Het complex is met de auto en per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Op de Beethovenstraat en de Stadionweg zijn diverse haltes voor de tram en bus. Het N.S. Station Zuid/WTC is op vijf minuten loopafstand gelegen. Momenteel is voor deze buurt geen wachttijd voor een parkeervergunning.

Indeling:
Tweede verdieping:
Eigen entree. Ruime hal. Riante en erg lichte woonkamer van voor naar achterzijde. Aan de achterzijde is er toegang tot het balkon op het zuiden. De keuken is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van 4-pits gasfornuis, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. Eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. De tweede en tevens ruimere slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Badkamer voorzien van ligbad met douche, dubbele wastafel en designradiator is zowel vanuit de masterbedroom, als vanaf de hal bereikbaar.

Cliostraat:
De Muze van de geschiedenis (Griekse Mythologie)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 105m²
- Maandelijkse bijdrage €168,57 inclusief stookkosten en warm water
- Balkon gelegen op het zuiden
- Twee slaapkamers
- Blokverwarming
- Parkeren via vergunningstelsel
- Oplevering per direct


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-01-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
105 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Kaart Cliostraat 71 2 1077KE Amsterdam, Minervabuurt Midden

naar Cliostraat 71 2 1077KE Amsterdam, Minervabuurt Midden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand