Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Conny Stuartstraat 1 1031HZ Amsterdam, Buiksloterham

Koopsom € 329.000 v.o.n.

Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
59 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

*** DE VERKOOP IS GESTART! ***

L'IJ BUIKSLOTERHAM
34 unieke koopappartementen aan het water

L'ij: Een stoer nieuw woongebouw aan het levendige water van het Tolhuiskanaal naast het IJ in Amsterdam. L'ij telt in totaal 34 twee-, drie- en vierkamerappartementen met een woonoppervlakte variërend van ca. 59 tot 113 m2. Er zijn verschillende woningtypen: van compacte appartementen tot indrukwekkende penthouses op de 7e verdieping. Richtprijzen van circa € 320.000 tot € 800.000 v.o.n. (exclusief parkeerplaats van € 30.500 v.o.n. en exclusief servicekosten). Alle prijzen zijn inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon! De bouw van L'ij start naar verwachting eind 2019; verwachte oplevering is ongeveer een jaar later.

DE VERKOOP IS GESTART!
Inmiddels is de verkoop in volle gang. Je kunt je nog wel – als reserve-kandidaat - inschrijven voor een van de 34 stoere twee-, drie- en vierkamerappartementen in diverse varianten. Op de website buiksloterhamenco.nl/lij treft u alle verkoopinformatie aan die u nodig heeft om u te kunnen inschrijven: de prijslijst, alle plattegronden, de technische omschrijving en een uitgebreide toelichting op het project en kopen van een appartement in L'ij.
Indien u interesse heeft om een appartement in L'ij te kopen, vul dan het inschrijfformulier op de website volledig in en geef uw voorkeuren aan bouwnummers aan. Op dit moment wordt u dan als reserve kandidaat in het bestand opgenomen.

COMPACTE APPARTEMENTEN
In het lagere gedeelte van het gebouw, aan de Conny Stuartstraat, liggen de 14 mooie compacte appartementen van circa 59 m2. In de basis zijn het 2-kamerappartementen, maar er is ook heel gemakkelijk optioneel een 2e slaapkamer te creëren en heb je een 3-kamerappartement.

Twee appartementen liggen op de begane grond en beschikken over een eigen terras grenzend aan de binnentuin. Op de 1e tot en met de vierde verdieping liggen steeds drie appartementen. Elk met openslaande deuren naar een balkon.

• Totale woonoppervlakte: ca. 59 m2
• Ruime entreehal
• Privéterras bij de voordeur of een balkon aan de woonkamer
• Lichte woonkamer (ca. 24 m2) met openslaande deuren naar het balkon
• Open keuken voorzien van inbouwapparatuur
• 1 slaapkamer (ruim 9 m2)
• Optioneel: een 2e slaapkamer mogelijk van ruim 8 m2 (meerprijs)
• Badkamer met toilet, enkele wastafel en douche
• De woning is voorzien van vloerverwarming
• Inpandige berging met ruimte voor was-/droogcombinatie
• Eigen fietsenberging op de begane grond
• Kopers van een compact appartement kunnen naar keuze en zolang de voorraad strekt een parkeerplaats van € 30.500 v.o.n. in de nabij gelegen parkeergarage aan de Distelweg kopen. Let op: een parkeervergunning op straat wordt niet verstrekt.
• Richtprijzen tussen de circa € 320.000 en € 350.000, incl. 50 jaar afgekochte erfpachtcanon, exclusief parkeerplaats, exclusief servicekosten


WONEN IN L'IJ
Wonen in L'ij is straks wonen aan de Leen Jongewaardkade en de Conny Stuartstraat, pal aan het water van het Tolhuiskanaal. Het gebouw bestaat uit een hoger deel aan het water van acht verdiepingen en een lager deel van vijf verdiepingen in de straat naar de kade toe.

L'ij biedt straks ruimte aan:
• 14 compacte appartementen: ca. 59 m2 en richtprijzen van ca. € 320.000 - € 350.000 v.o.n.
• 18 medium appartementen: ca. 67-87 m2 en richtprijzen van ca. € 400.000 - € 550.000 v.o.n.
• 2 penthouses: ca. 111-113 m2 en richtprijzen van ca. € 800.000 v.o.n.
De prijzen zijn inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon!

Alle woningen hebben een prachtige buitenruimte, balkon of (dak) terras, veelal met vrij uitzicht over het water. Het binnengebied van L'ij wordt bovendien ingericht als gezamenlijke binnentuin. De perfecte plek om je nieuwe buren beter te leren kennen! Op de begane grond bevinden zich de privébergingen voor alle woningen en een bedrijfsruimte.

L'ij staat voor goed en compleet wonen. Uiteraard is het gebouw voorzien van een comfortabele lift. Alle appartementen beschikken straks over een mooie afwerking, een open keuken met inbouwapparatuur, goed sanitair en tegelwerk en worden voorzien van vloerverwarming. Natuurlijk zijn er daarnaast uitgebreide mogelijkheden voor eigen keuze in afwerking.


PARKEREN
De wijk is autoluw. Voor de appartementen in L'ij zijn parkeerplaatsen te koop in de nabijgelegen parkeergarage aan de Distelweg. Zo blijven de straten bijna vrij van verkeer en kunnen kinderen onbezorgd spelen. Buiksloterham combineert het beste van twee werelden! Als je kiest voor een medium appartement of penthouse ben je verplicht hierbij een parkeerplaats af te nemen. Kopers van een compact appartement kunnen naar keuze en zolang de voorraad strekt hier een parkeerplaats kopen. Let op: een parkeervergunning op straat wordt niet verstrekt.


DUURZAAM
De bescherming van het milieu staat centraal in L'ij. Hoe we dat doen? Door zoveel mogelijk materialen, energie en water te hergebruiken. Tijdens de bouw, maar ook daarna. Zo worden de hogere daken gebruikt voor energieopwekking door middels van zonnepanelen en krijgen de lagere daken een groene mossedumbedekking. Ook krijgen de appartementen duurzame toiletten die veel minder water verbruiken. De algemene ruimten zijn verlicht met energiezuinige ledlampen.


BUIKSLOTERHAM & CO
Appartementengebouw L'ij ligt in het wijkje Buiksloterham & Co. Hier komen in totaal zo'n 520 woningen. Het aanbod varieert van zelfbouwkavels tot koopappartementen en huurwoningen. Wonen en werken gaat hierbij hand in hand: in veel woningen wordt een kantoor- of werkruimte gerealiseerd en ook in de woongebouwen vind je straks diverse bedrijfsruimten. Buiksloterham&Co is straks een circulair, slim en duurzaam gebied.


7 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR BUIKSLOTERHAM
• Wonen en werken aan de noordelijke IJ-oever, tussen Eye en de A'dam toren in Overhoeks en het NDSM-terrein.
• In een gebied met een industrieel verleden en een stoer karakter.
* Het is een innoverend en milieubewust stukje Amsterdam door de principes van de 'Circulaire Stad': een stad waarin we slimmer en efficiënter omgaan met grondstoffen, energie en afval.
• Het gratis pontje brengt je in 4 minuten over het IJ naar het Centraal Station.
• 10 minuten fietsen naar de Van der Pekbuurt met restaurantjes, winkels en de biologische markt op vrijdag.
• Vintage winkeltjes, cafe's en restaurants als Plekk, Tolhuistuin en Loetje aan het IJ op steenworp afstand.
• De sportschool om de hoek.
• In een mum van tijd op de Ring A10.


MEER INFO?
Wil je meer weten? Kijk op buiksloterhamenco.nl/lij of bel met Hallie & Van Klooster Makelaardij via 020 – 6 816 716.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-06-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Begane grond appartement
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
59 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
177 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder