Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Cornelis Anthoniszstraat 28 Boven 1071VV Amsterdam, Duivelseiland

Bewaar object

Omschrijving

Gelegen tussen de Pijp en de van Baerlestraat super courant 5 kamer appartement van 105 m2 gebruiksoppervlakte verdeeld over de derde en vierde verdieping met een balkon en dakterrasje op het zuiden, gelegen op eigen grond.

Ligging:
Het appartement is gelegen in een rustige straat, in een van de mooiste buurten van Amsterdam Zuid. Al het moois dat deze buurt te bieden heeft ligt op loopafstand; eten bij Loetje, winkelen op de Beethovenstraat, P.C. Hooftstraat of Albert Cuypmarkt, een museum bezoeken of een drankje drinken in de prachtige binnentuin van het College hotel.

Bereikbaarheid:
Het appartement is goed bereikbaar met openbaar en eigen vervoer. De tramlijnen 5, 12 en 16 liggen op loopafstand. De Ring A10 bereikt u binnen 10 minuten en een parkeervergunning is eenvoudig te verkrijgen. Natuurlijk ligt ook het centrum binnen 5 minuten fietsen! 

Indeling:
Eigen entree op de tweede verdieping.
Op de derde verdieping is een royale voormalige woonkamer ensuite. De kamer aan de achterzijde heeft toegang tot het achtergelegen balkon op het zuiden. Vanuit deze kamer is tevens de dichte keuken te bereiken, voorzien van diverse inbouwapparatuur en de CV-installatie.
De kamer aan de voorzijde is eveneens ruim en kan vrij eenvoudig door middel van de dichtgezette ensuite kasten met de woonkamer aan de achterzijde worden verbonden.
Aan de voorzijde is nog een derde (zij-)kamer gelegen, recentelijk in gebruik geweest als was- droogkamer maar kan uiteraard ook weer als slaap-/woonkamer functioneren. Op de gang een badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel.
Vierde verdieping:
Twee goed bemeten slaapkamers waarvan de kamer aan de achterzijde voorzien is van een dakkapel en vaste kasten. Aan de achterzijde treft u tevens een heerlijk dakterras van 13.3 m² gelegen op het zuiden. Deze verdieping is voorzien van een houten vloer.


Bijzonderheden:

* Goed gesitueerd 5 kamer appartement op eigen grond;
* De VvE is in oprichting;
* Servicekosten zullen ca. € 100,- per maand gaan bedragen;
* Eenvoudige staat;
* Conform NEN 2580 105 m2 gebruiksoppervlakte en 139 m2 bvo;
* Funderingsherstel heeft in 2008 plaatsgevonden;
* Voormalige huurwoning: Ouderdoms-, niet gebruikers- en asbest clausule zijn van toepassing;
* Oplevering in overleg.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-12-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
105 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Kaart Cornelis Anthoniszstraat 28 Boven 1071VV Amsterdam, Duivelseiland

naar Cornelis Anthoniszstraat 28 Boven 1071VV Amsterdam, Duivelseiland
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand