Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Cruquiusweg 94 ** 1019AJ AMSTERDAM, Bedrijvengebied Cruquiusweg

Vraagprijs € 617.300 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

Algemene omschrijving
De Nieuwe Vaart is een bedrijvencentrum met 10 showroomruimten, 37 bedrijfsunits, 14 kantoorateliers en 4 woon/werkcombinaties verdeeld over 4 bouwlagen. De architecten hebben creativiteit, degelijkheid en functionaliteit vertaald in een bedrijvencentrum dat geschikt is voor ondernemers uit diverse branches. Het gebouw bestaat uit vier bouwlagen. De begane grond (= maaiveld) en de eerste verdieping zijn gekoppeld. Via een trap en hellingbaan voor auto's is de tweede verdieping bereikbaar. De units op de tweede verdieping zijn direct toegankelijk via een loop- en/of overheaddeur en zijn gedeeltelijk gekoppeld met de derde verdieping. De derde verdieping is per trap en per lift bereikbaar vanaf de tweede verdieping.

Locatie
Het complex is gelegen in stadsdeel Zeeburg tussen de Cruquiusweg en De Nieuwe Vaart. De Nieuwe Vaart verbindt het IJ vanaf het Oosterdok bij het Centraal Station met het Amsterdam-Rijnkanaal. Dit stuk Amsterdam heeft veel potentie omdat het binnen de Ring A10 ligt en omringd is door het water van de Entrepothaven, het Amsterdam-Rijnkanaal en de Nieuwe Vaart.
In 2008 is besloten het Cruquiusgebied te transformeren van een industriegebied naar een nieuw stuk stad waar Amsterdammers kunnen wonen, maar waar ook voldoen ruimte is om te werken.

Bereikbaarheid
Naast een prima bereikbaarheid met de auto is de locatie ook uitstekend te bereiken per bus of per tram. De halte van bus 22 stopt op enkele honderden meters vanaf de locatie. Vanaf deze halte is de loopafstand naar de locatie slechts enkele minuten. Bus 22 stopt onder andere bij het NS-station Muiderpoort (reistijd 5 minuten) en bij het Centraal Station (10 minuten). Per tram kunt u met lijn 14 het gebied bereiken.

Parkeren
Naast een ruim aantal parkeerplaatsen op eigen terrein zijn er tevens volop parkeermogelijkheden langs de openbare weg. De parkeerplaatsen op eigen terrein zijn bij de prijs inbegrepen. Afhankelijk van het oppervlak worden de parkeerplaatsen toegewezen. Gemiddeld beschikt iedere unit over twee parkeerplaatsen.

Beschikbaarheid
Bedrijfs-/kantoorunits
De bedrijfs-/kantoorunits zijn beschikbaar vanaf 408 m tot maximaal 852 m, beschikken veelal over een overheaddeur en immer over een mooi uitzicht: hetzij over het water, hetzij over het dynamische binnenterrein van de Nieuwe Vaart. Op de 2e etage vindt u de bedrijfsunits welke zijn gekoppeld aan de 3e etage. Bijna alle units beschikken over een overheaddeur en hebben zowel in de voor- als in de achtergevel ramen. Omdat deze ruimten beschikken over veel daglichttoetreding zijn ze zeer goed te gebruiken voor onder andere productie- of assemblage-werkzaamheden. De oppervlakten variren van ca. 408 tot ca. 852 m.

Unit 98B: Circa 408 m
Koopsom: 617.300,-

Unit 98W: circa 852 m
Koopsom: 1.333.600,-

Alle bovenstaande prijzen worden vermeerderd met BTW en servicekosten.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-06-2009
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
1.260 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oostelijk Havengebied

Sporenburg is een kunstmatig schiereiland dat in de 19e eeuw is opgespoten in het Oostelijk Havengebied. Het heeft zijn naam te danken aan het gebruik als rangeerterrein voor de Nederlandse Spoorwegen. Sinds de jaren 90 is het gebied herontwikkeld tot woonwijk. De wijk heeft enige architectonische waarde: de rode bruggen over het Spoorwegbassin en woongebouw De Sfinx vallen op. Dat massieve woongebouw ligt als het ware in een zee van laagbouwwoningen verdeeld over meer dan tien grote blokken. Deze woningen moesten er voor zorgen dat ook gezinnen met kinderen in het Oostelijk Havengebied zouden komen wonen.

Kaart Cruquiusweg 94 ** 1019AJ AMSTERDAM, Bedrijvengebied Cruquiusweg

naar Cruquiusweg 94 ** 1019AJ AMSTERDAM, Bedrijvengebied Cruquiusweg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand