Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Daalwijkdreef 41 1103AD Amsterdam, E-buurt

Huurprijs € 1.850 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Stoer, licht, industrieel, creatief, inspirerend. Dit zijn de woorden die de look & feel van deze bedrijfsloft kenmerken.
Uitstekende verbindingen naar de snelwegen A1, A2, A9 én A10;
Inspirerende omgeving.

OBJECT
Prettige, lichte en modern ingerichte bedrijfsruimte gelegen op de Smart Business Center Campus aan de Daalwijkdreef in Amsterdam. De Campus faciliteert bedrijven met een professionele en inspirerende werkomgeving. Op de campus kunt u, indien u dit wenst, eenvoudig gebruik maken van faciliteiten zoals; de fraaie business lounge, vergaderfaciliteiten en een stuk service en dienstverlening. Onze insteek is de ondernemer nog succesvoller te maken en te voorzien van een scala aan goede faciliteiten op één locatie.

LOCATIE
De Daalwijkdreef is een doorgaande weg met een directe afslag aan de Gooiseweg. Vandaar heeft u uitstekende verbindingen naar de A1, A2, A9 en A10.
Met de auto bent u in circa 10 minuten bij grandcafé Dauphine, en in 15 minuten in het centrum van Amsterdam. De openbaar vervoer verbindingen zijn prima, er is een bushalte direct voor de deur en de metrohalte Verrijn Stuartweg en Diemen Zuid Station ligt op 6 minuten loopafstand.

PARKEREN
Één parkeerplaats is in de huurprijs inbegrepen. Aanvullende parkeerplaatsen in overleg.

BESCHIKBARE VLOEROPPERVLAKTE
Het object heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van circa 189 m², verdeeld over een bedrijfsruimte op de begane grond van circa 129 m² en circa 60 m² kantoor-/bedrijfsruimte op de eerste verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt aangeboden in huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen:
- deels strak afgewerkte betonvloer, deels vloerbedekking;
- pantry;
- toilet;
- cv installatie;
- verwarming middels radiatoren;
- meterkast met div. uitbreidingsmogelijkheden;
- verlichtingsarmaturen;

HUURPRIJS BEDRIJFSRUIMTE
€ 1.850,00 per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
€ 300,00 per maand, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
Nader te bepalen.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003 vastgesteld.

AANVAARDING
In overleg, doch op korte termijn.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-11-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Oost (E,G,K)

Bijlmer Oost is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Oost bestaat uit de buurten Bijlmer E, G en K en ligt ten oosten van de Gooiseweg, tussen de Gaasperdammerweg, de Daalwijkdreef en de Provincialeweg.
De dynamiek van Bijlmer Oost
Bijlmer Oost is een dynamische, multiculturele wijk met veel jonge inwoners. Het is er groen, er zijn tien basisscholen en veel voorzieningen zoals winkelcentra Kameleon en Ganzenpoort, en elke dinsdag en zaterdag een markt. De laatste is zelfs beroemd. Het metrostation van de buurt, Kraaiennest, is uitgeroepen tot het mooiste metrostation van Zuidoost.
Kleiburg: kluswoningen en brouwerij
Bij de grootschalige vernieuwing van de Bijlmer, die in de jaren negentig is ingezet, hebben de meeste oorspronkelijke hoogbouwflats van Bijlmer Oost plaatsgemaakt voor laag- en nieuwbouw. Het zijn nu eengezinswoningen, studentenwoningen en appartementen. De flat Kleiburg, ook wel bekend als ‘de klusflat’, wordt door nieuwe eigenaren opgeknapt tot hun droomhuis en er is tegenwoordig zelfs een brouwerij: Brouwerij Kleiburg. Zes flats die ook bewaard zijn gebleven, vormen nu samen het Bijlmermuseum. De bevolking in de wijk is zeer divers van samenstelling en achtergrond. Bijna zeventig procent van de bewoners heeft een migratieachtergrond en zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Suriname (34%), Ghana (12%) en de Antillen (6%). De bijna 30.000 inwoners van Bijlmer Oost zijn relatief jong; er zijn veel kinderen en jongeren, met name in de E- en K-buurt.