Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Dam 5 /E 1012JS Amsterdam, Oude Kerk e.o.

Vraagprijs € 1.310.000 

Bewaar object

Omschrijving

Wonen op EIGEN GROND - dus geen erfpacht! - in een prestigieus vijf sterren project op een absolute toplocatie in Amsterdam? Zoek dan niet verder. This is it.

Bouwnummer 2.1 gelegen op de 2e verdieping is het laatst beschikbare appartement van dit type woningen (120 tot 130 m2) gelegen op de 2e, 3e en 4e verdieping, van dit type zijn er van de 9 thans 8 verkocht. Dit is dus de laatste kans om tot aankoop over te gaan.

Project DAM3 omvat exclusieve appartementen en penthouses van € 1.145.000 tot € 24.700.000 v.o.n.

- prijzen inclusief hoogwaardige afbouw met keuken, sanitair, vloer, gashaard en domotica
- eigen grond
- grootte van ca. 127 tot 1.254 m2
- alle appartementen en penthouses zijn op het zuiden gesitueerd
- vijf sterren residential services van het naastgelegen Grand Hotel Krasnapolsky
- optimale veiligheid, ondermeer eigen conciërge
- afhankelijk van type heeft u een frans balkon of dakterras
- de bouw is in volle gang

Het gebouw is een iconisch complex, naar een ontwerp van de beroemde architect prof Cees Dam. DAM3, ontwikkeld en gerealiseerd door Bouwmaatschappij Verwelius, is een verwijzing naar het adres: de Dam te Amsterdam, naast de Bijenkorf en NH Grand Hotel Krasnapolsky, met een vorstelijk uitzicht op het Nationaal Monument en het Koninklijk Paleis.

Dit is een project van internationale allure, tot nu toe voorbehouden aan steden als New York, Parijs, Singapore, Hongkong en Londen – maar nu ook in Amsterdam. De stad van vrijheid en tolerantie, met eeuwenoude panden en baanbrekende architectuur, de wereldberoemde grachten, musea van wereldfaam en alles wat een wereldstad heeft te bieden aan culinaire geneugten en cultuur. Dit is een woonlocatie voor the happy few. Hier resideert u middenin het kloppend hart van een stad die internationaal wordt geprezen vanwege zijn volstrekt unieke karakter.

Gerenommeerde binnenhuisarchitecten staan voor u klaar om uw nieuwe penthouse of appartementen geheel naar eigen wens in te richten. Strak en modern of juist wat klassieker? U zegt het maar.

Op enkele meters verwijderd van DAM3 bevindt zich het Grand Hotel Krasnapolsky. Exclusief voor bewoners van DAM3 biedt dit hotel vijf sterren residential services zoals onder meer zeven dagen per week een conciërge in het pand, valet parking, privé butler service, schoonmaakdiensten en catering-faciliteiten. Alles om uw leven in de stad zorgeloos en comfortabel te maken. DAM3 is niet zomaar een ‘appartementencomplex’, maar een manier van leven.

Voor meer informatie en plattegronden kijk ook op onze website dam3 .com . Nog beter is een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek, waarin wij u graag alles over dit unieke project vertellen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-12-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
129 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Burgwallen-Oude Zijde

Het postcodegebied 1012 omvat het alleroudste deel van Amsterdam. Het ligt tussen de Singel in het westen, Geldersekade en Kloveniersburgwal in het oosten, de Prins Hendrikkade in het noorden en de Amstel in het zuiden. Het is een levendig gebied. De Wallen zijn internationaal bekend en populair bij toeristen. Met het project 1012 gaat de gemeente Amsterdam actief criminaliteit en verloedering tegen in dit hart van de stad. Samen met bewoners, ondernemers en investeerders versterkt de gemeente het unieke karakter van dit gebied én zijn economische waarde.

Kaart Dam 5 /E 1012JS Amsterdam, Oude Kerk e.o.

naar Dam 5 /E 1012JS Amsterdam, Oude Kerk e.o.
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand