Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Daniel Defoelaan 271 1102ZH Amsterdam, Venserpolder Oost

Bewaar object

Omschrijving

Ben je starter? Of zoekt u voor uw studerende zoon of dochter betaalbare woonruimte? Dan is dit de kans! Op een leuke locatie in de Venserpolder bieden wij deze ruime en fraaie 2- kamer appartement van 60 m2 met een balkon op het oosten met vrij en groen uitzicht over een tennisbaan, speeltuin en park. Het appartement is gelegen op de derde, tevens bovenste verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex met aan de voorzijde uitzicht op de Arena!

Omgeving en bereikbaarheid:

De ligging van het appartement is centraal ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. Zo bevindt zich in de nabije omgeving het Nelson Mandelapark, winkelcentrum Amsterdamse Poort voor de dagelijkse boodschappen, Woonboulevard Villa Arena, bioscoop Pathé Arena, Ziggo Dome en de Amsterdam Arena. Daarnaast liggen op gepaste afstand het groen- en recreatiegebied Ouderkerkerplas, diverse lage- en hoge scholen en het Academisch Medisch Centrum (AMC). De bereikbaarheid is uitstekend met in de nabije omgeving diverse uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10). Voor wat betreft het openbaar vervoer liggen metro- en treinstation Bijlmer ArenA, Strandvliet en Duivendrecht en Venserpolder in de directe omgeving. Met de trein ben je binnen ca. 15 minuten op Schiphol, Utrecht of Amsterdam Centraal.

Indeling: (zie ook de plattegrond in de fotobijlage)

Via de gemeenschappelijke entree met brievenbussen en bellentableau bereik je middels het trappenhuis de entree van dit appartement. Derde verdieping: meterkast, entree, hal, badkamer voorzien van douche en wastafel, separaat toilet met fonteintje, ruime en lichte woonkamer aan de voorzijde gelegen. De half open woonkeuken met een aparte kast voor de cv-installatie uit 2016, balkon met vrij uitzicht. De ruime slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en bereikbaar vanuit de hal en woonkeuken.

Buiten het appartement bevindt zich op de begane grond een individuele (fietsen)berging.

Bijzonderheden:

- Totale woonoppervlakte: ca. 60 m2. (conform NEN 2850 norm)
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 30 november 2034. (aantrekkelijke eeuwigdurende afkoop)
- Servicekosten bedragen ca. € 82,- per maand.
- Gezonde en professionele VVE beheer.
- Verwarming en warm water middels een c.v.-ketel. (Intergas uit 2016).
- Balkon op het oosten van ca. 4 m2.
- Separate privé berging in onderbouw van ca. 4 m2.
- De woonkamer is voorzien van een keurige houtenvloer.
- Gelegen op de bovenste verdieping, geen bovenburen dus!
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur. (blauwe zone per 1 april as.)
- Zeer centraal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen.
- Notaris: keuze koper. (binnen de notarisring Amsterdam)

- Oplevering in overleg, kan snel!
- Vraagprijs: € 175.000,- K.K.

Kortom: een super leuk appartement welke van alle gemakken is voorzien. Licht, ruim en in een prettige woonomgeving met diverse voorzieningen in de directe omgeving!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-04-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1983

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Kaart Daniel Defoelaan 271 1102ZH Amsterdam, Venserpolder Oost

naar Daniel Defoelaan 271 1102ZH Amsterdam, Venserpolder Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand