Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Dantestraat 234 1102ZS Amsterdam, Bijlmer-Centrum (D, F, H)

Bewaar object
Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
71 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Ruim en licht drie-kamerappartement met een oppervlakte van ca. 71 m en met een fijn balkon op het westen!

Dit lichte drie-kamerappartement is gelegen in de Venserpolder, het groene hart naast de Arena en onder andere ook de Ziggo Dome. In de nabijheid bevinden zich diverse winkels, schoolvoorzieningen en een perfecte verbinding met het openbaar vervoer. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een balkon gelegen op het Westen.

Indeling;

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u rechts toegang tot slaapkamer 2, welke is gelegen aan de voorzijde van de woning en ca. 10 m bemeet. Daarnaast toegang tot de ruime en lichte woonkamer, voorzien van grote ramen (kunststof kozijnen en dubbel glas). De keuken is voorzien van een basis keukenblok. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon, met een afmeting van ca. 4 m. Met de ligging op het Westen en aan de rustige binnentuin is dit perfect! Slaapkamer 1 ligt aan de achterzijde van de woning en bemeet ca. 11 m. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en radiator. De woning heeft een separaat toilet met fontein.

Op de begane grond bevindt zich een individuele berging van ca. 5 m.

Bijzonderheden:


- Bouwjaar 1984
- Rustige ligging
- Woonoppervlakte ca. 71 m2
- Balkon op het Westen!
- Professionele VvE, welke actief wordt beheerd
- Servicekosten ca. 98,- per maand
- De erfpacht is vooruitbetaald tot en met 30-11 2034
- Berging op de begane grond van ca. 5 m.
- In de nabijheid van openbaar vervoer en uitvalswegen
- Gratis parkeren!
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-05-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.