De Bazelhof 24 1067LZ Amsterdam, Buurt 7

Vraagprijs € 299.000 

Bewaar object

Omschrijving

Leuke en ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers en een tuin op het oosten, gelegen in een rustig kindvriendelijk hofje.

Indeling:
Begane grond:
Entree, ruime hal met meterkast, toilet en toegang tot de royale woonkamer. De woonkamer is over de gehele breedte met toegang tot de achtertuin welke op het oosten is gelegen. Doordat er nog geen keuken geplaatst is, kan de toekomstige koper deze naar eigen smaak uitzoeken.

Eerste etage:
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Daarnaast is er een ruime badkamer met bad, wastafel en een 2e toilet.

Tweede etage:
Via een vaste trap kom je op de ruime zolder met stookopstelling. Hier is reeds een dakkapel geplaatst, waardoor een ruime (hoofd)slaapkamer hier goed te realiseren is.

De achtertuin is gelegen op het oosten. In en rond de Bazelhof bevinden zich gemeenschappelijke tuinen c.q. hofjes, welke netjes worden onderhouden.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon (de jaarlijkse huur voor deze grond) is afgekocht tot 01-02-2054. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Omgeving:
De woning ligt in een zeer rustig gedeelte van de wijk Geuzenveld/Slotermeer. Op loopafstand bevinden zich alle benodigde winkels. In de directe omgeving tref je diverse tram- en busverbindingen. De uitvalswegen de ring A10, A9 en de A4 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Ook Schiphol is zowel met de bus als met de auto zeer makkelijk en snel te bereiken.

Algemeen:
- Woonoppervlakte 104 m2
- Bouwjaar 1957
- Erfpachtcanon is afgekocht t/m 31-01-2054
- Badkamer en toilet gerenoveerd
- Oplevering in overleg, kan spoedig

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
104 m²
Perceeloppervlakte
92 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Geuzenveld

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.

Kaart De Bazelhof 24 1067LZ Amsterdam, Buurt 7

naar De Bazelhof 24 1067LZ Amsterdam, Buurt 7
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand