Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

De Kempenaerstraat 30 huis 1051CP Amsterdam, Buyskade e.o.

Vraagprijs € 299.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1906
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Uniek en praktisch ingedeeld 3-kamer benedenwoning (55 m2) met heerlijk zonnige achtertuin op het westen!

Indeling:
De woning heeft een eigen entree. Bij binnenkomst sta je gelijk in de ruime woonkamer met in de trapkast de meterkast en wasmachineaansluiting. De moderne badkamer uit 2011 is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De half-open greeploze keuken komt ook uit 2011 en is voorzien van een spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Aan de tuinzijde is de woning in 2011 uitgebouwd en daar zijn de twee slaapkamers gesitueerd. Verder nog de fijne tuin op het westen waar in de middag de zon volop schijnt.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
De woning is gelegen in stadsdeel Amsterdam West, in de gewilde Westerparkbuurt dichtbij het Centrum (15 minuten fietsen naar CS). Voor de dagelijkse boodschappen zijn er volop mogelijkheden in de buurt: supermarkt, bakker, slager en visboer zijn op loopafstand te vinden. Tevens is er een leuke zaterdagmarkt nabij te vinden. Parkeren kan op straat of in de ondergrondse parkeergarage op het Van Beuningenplein.

De woning is om de hoek gelegen van het Westerpark met onder andere: het Westergasterras, de Westerunie, bar Kantoor, speciaalbier brouwerij Troost, Bakkerswinkel en Espressofabriek, is de perfecte plek om lekker te lunchen, te borrelen en 's avonds te gaan eten. Het park heeft verder openbare tennisbanen, een buitenzwembad op loopafstand en super leuke plekjes om te bbq-en en lekker te sporten. Het park biedt het hele jaar door evenementen, zoals de Sunday Market, Fashion Week en de Rollende keukens. De altijd gezellige Jordaan en Haarlemmerdijk zijn op de fiets binnen enkele minuten te bereiken en op 10 minuten loopafstand. De bushalte vindt je op loopafstand.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaars bestaat uit 4 leden. De administratie wordt in eigen beheer gedaan. De servicekosten bedragen 61,26 per maand. Het afgelopen jaar hebben ze de daken laten doen.

Eigendomssituatie:
Het betreft volle eigendom, dus een woning op "Eigen grond".

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1906
- Woonoppervlakte 55 m2
- Tuin op het westen
- Eigen grond
- Servicekosten 61,26 per maand
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-02-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.