De Kempenaerstraat 8 I 1051CN AMSTERDAM, Westerstaatsman

Bewaar object

Omschrijving

Goed gerenoveerd en bijzonder sfeervol 2-kamerappartement van 36 m met een terras van 7 m gelegen op eigen grond. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een netjes onderhouden pand in de populaire wijk Westerpark.

De Kempenaerstraat is gelegen in de Staatsliedenbuurt, stadsdeel West. De buurt is zeer gewild en op loopafstand van gezellige cafs, restaurants en diverse winkels. Voor recreatie kunt u terecht in het nabijgelegen Westerpark. Het appartement is goed bereikbaar. In de nabije omgeving zijn verschillende openbaar vervoerslijnen (bus 21 en tramlijn 10). Binnen 10 minuten zit u op de A10. De Jordaan is op loopafstand en het Centraal station is circa tien minuten fietsen. In de straat is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling: Het appartement bereikt u via het gemeenschappelijk trappenhuis. In de hal bevindt zich de meterkast. De gezellige woonkamer heeft aan de voorzijde een Frans balkon. De moderne open keuken ligt aan de achterzijde en is voorzien van een koelkast met vriesvak, combimagnetron, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap. De lichte slaapkamer is aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot het terras. Centraal ligt de moderne badkamer en deze is voorzien van een ligbad, douche, wastafel, toilet en de wasmachineaansluiting. De gehele woning is voorzien van een mooie houten vloer en heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.

Vereniging van eigenaren : Vereniging van Eigenaars gebouw De Kempenaerstraat 8 te Amsterdam. De servicekosten bedragen 35,- per maand. De vereniging is in eigen beheer. Grote onderhoudskosten worden per geval naar rato verdeeld over de vier eigenaren.

Bijzonderheden:
 Eigen grond;
 het pand is vernieuwbouwd en gesplitst in 2007;
 Het schilderwerk aan de voorzijde is in 2017 uitgevoerd;
 Overzichtelijke indeling;
Het appartement heeft een terras van 7 m gelegen op het Westen;
 Voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing;
 Code II (beste code die bestaande bouw kan krijgen). Funderingsrapport uit 2007 aanwezig;
 Oplevering kan snel.


Well renovated and very nice 2-room apartment of 36 m with a terrace of 7 m located on private land. The apartment is located on the first floor of a neatly maintained building in the popular Westerpark district.

The Kempenaerstraat is located in the Staatsliedenbuurt, West district. The neighborhood is very popular and within walking distance of cozy cafes, restaurants and various shops. For recreation you can go to the nearby Westerpark. The apartment is easily accessible. In the vicinity there are several public transport lines (bus 21 and tram 10). Within 10 minutes you are on the A10. The Jordaan is within walking distance and the Central Station is about ten minutes by bike. There are enough parking possibillities in the street.

Classification: The apartment can be reached via the common staircase. The meter cupboard is located in the hallway. The cozy living room has a French balcony at the front. The modern kitchen is located at the rear and is equipped with a fridge with freezer, microwave, dishwasher, 4-burner gas hob and a hood. The bright bedroom is at the rear of the house and gives access to the terrace. Central is the modern bathroom and it is equipped with a bath, shower, sink, toilet and the washing machine connection. The whole house has a beautiful wooden floor and has wooden window frames with double glazing.

Association of owners: Association of Owners building De Kempenaerstraat 8 in Amsterdam.
The service costs are 35, - per month. The association is under its own management. Major maintenance costs are divided pro rata among the four owners on a case-by-case basis.

Specifications:
 Private land;
 the building has been renovated and split in 2007;
 The painting on the front was carried out in 2017;
 Good layout;
 The apartment has a terrace of 7 m located on the West;
 Equipped with wooden frames and double glazing;
 Code II (best code for existing construction). Foundation report from 2007 present;
 Delivery can be done quickly.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-02-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
36 m²
Inhoud
122 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.

Kaart De Kempenaerstraat 8 I 1051CN AMSTERDAM, Westerstaatsman

naar De Kempenaerstraat 8 I 1051CN AMSTERDAM, Westerstaatsman
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand