De Oude Visscher 35 1189WL Amstelveen, Buitengebied-Zuid

Vraagprijs € 250.000 

Bewaar object

Omschrijving

Dit familiewoonhuis (vier slaapkamers) met voor- en achtertuin en bijbehorende garage, heeft een oppervlakte van 120 m2 en bevindt zich om de hoek van de rivier de Amstel in de gezellige dorpskern Nes aan de Amstel (Gemeente Amstelveen).

Het huis valt binnen het kwaliteitsniveau van de "opknapper".
Om van deze woning je eigen unieke familiehuis te maken, steek je graag je handen uit de mouwen!

Het huis is gelegen in een kindvriendelijke straat, de wijk is gebouwd in 1972 en kenmerkt zich door eengezinswoningen en bungalows met uitzicht over de weilanden..

De nabij gelegen garage bevindt zich in een bouwblok met garages die allen bij de woonhuizen in de straat horen. De garage ligt direct achter de achtertuin.

De voortuin is op het westen gelegen (oppervlakte circa 29 m2), fietsen kunnen in de voortuin worden opgesteld.

De woonkamer met aan de voorzijde uitzicht op de rustige straat en aan de achterzijde op de achtertuin, is opgedeeld in een eetkamer en een zitkamer. De dichte keuken bevindt zich aan de achterzijde van het woonhuis en geeft toegang tot de tuin en de aangebouwde stenen berging (opp. 5m2).

De achtertuin is voorzien van houten vlonders en tuintegels en kent een split-level.
De achtertuin heeft een oppervlakte van circa 49 m2 en is op het oosten gelegen.

Op de eerste verdieping bevinden zich een badkamer, een separaat toilet en twee slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een ligbad en een wastafel. Een raam zorgt voor natuurlijke ventilatie en daglichttoetreding.

De masterbedroom (voorheen twee kamers) strekt zich uit over de gehele lengte van de woning. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde van het woonhuis gelegen. Beide slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met draaikiep-ramen (dubbele beglazing).

Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers. Deze verdieping is uitgerust met dakkapellen ook met kuststofkozijnen, draaikiep-ramen en dubbele beglazing. De stahoogte is thans 2.18 m. Vanuit beide kamers is de bovengelegen vliering toegankelijk (opslag).

De cv-installatie van het type Nefit Topline HR (2011) bevindt zich op de bovenste verdieping.

Het woonhuis wordt verkocht zoals ten tijde van de bezichtiging gezien, een energielabel volgt bij juridische levering van de woning.

De garage heeft eigen kadastrale vermelding en een oppervlakte van ongeveer 16 m2 met de volgende afmetingen 5.62 x 2.81.

Bijzonderheden:
In de koopakte wordt een asbestclausule en een ouderdomsclausule opgenomen, evenals een clausule waarin staat dat de verkoper niet zelf in het verkochte heeft gewoond (niet-zelfbewonersclausule).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Kenmerken
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²
Perceeloppervlakte
165 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart De Oude Visscher 35 1189WL Amstelveen, Buitengebied-Zuid

naar De Oude Visscher 35 1189WL Amstelveen, Buitengebied-Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand