De Wittenkade 0 ong 1052DC Amsterdam, De Wittenbuurt Zuid

Vraagprijs € 45.000 

Bewaar object

Omschrijving

TE KOOP:
Parkeerplaats in een veilige parkeergarage (onder appartementencomplex) gelegen in een rustige straat in de populaire Staatsliedenbuurt, waarbij het Westerpark en de Jordaan letterlijk om de hoek liggen. Tevens goed bereikbaar vanaf de Ring A-10.

Toegang tot de parkeergarage gaat via een elektrische deur met een zender.

BEREIKBAARHEID:
Goed bereikbaar met openbaar vervoer, station Amsterdam Centraal is op ca. 10 minuten fietsafstand van het appartement en het is ca. 5 minuten lopen naar de gezellig Jordaan. Op de Van Limburg Stirumstraat en Van Hallstraat zijn meerdere tram- en bushalten richting o.a. Amsterdam Centraal en het Leidseplein. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de ring A-10, deze is met de auto binnen enkele minuten te bereiken.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaren voor de parkeerplaats (P 35) is genaamd "Vereniging van eigenaars Witteneilandstrook II en III te Amsterdam”. De maandelijkse servicekosten voor de betreffende parkeerplaats bedragen thans € 19,66. De administratie wordt professioneel beheerd door De Huishouding.

EIGENDOMSSITUATIE:
Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpachtcanon voor de parkeerplaats is afgekocht tot 2045! De Algemene Bepalingen uit 1994 zijn van toepassing.

OPLEVERING:
Voorkeur oplevering in juni.Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste verkregen (mondelinge) informatie, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoeksplicht.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-02-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.

Kaart De Wittenkade 0 ong 1052DC Amsterdam, De Wittenbuurt Zuid

naar De Wittenkade 0 ong 1052DC Amsterdam, De Wittenbuurt Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand