Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Derde Leliedwarsstraat 40 1015TE AMSTERDAM, Bloemgrachtbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Derde Leliedwarsstraat 40, Amsterdam

Een spectaculair appartement "penthouse" verdeeld over de bovenste 2 verdiepingen van een totaal gerenoveerd complex('96) met ruime entree, lift en berging aan de Derde Leliedwarsstraat en vervolgens o.a. een woonkamer met gelijkvloers toegang tot een dakterras van ruim 5 meter breed met een wijds uitzicht over de Bloemgracht, de Jordaan en pal Zuid georiënteerd.

Het appartement van 109 m2 heeft 2 slaapkamers met veel inbouwkasten en 2 badkamers op de vierde verdieping. De Masterbedroom heeft een toegang tot het eerste dakterras (op het Oosten) aan de Derde Leliedwarsstraat-zijde met een geweldig uitzicht op de Westerkerk. Op deze etage bevind zich ook een ruime wc met de wasmachine en droger opstelling.

Door de situering is er sprake van zonlicht toetreding gedurende de gehele dag. Tevens is de privacy in en vanuit het appartement en op de dakterassen optimaal.

Via interne trap bereikt u de woonkamer met een grote glazen pui van ca. 5 meter breed met toegang tot het tweede dakterras . Het uitzicht over de Bloemgracht en richting Amsterdam Noord, gecombineerd met de enorme hoeveelheid lichtinval en de zeer hoge plafonds, maken van deze woonkamer met woonkeuken op split-level niveau, echt een uniek geheel.

De woonkeuken is tevens voorzien van een gezellige zit voor de open haard en met een grote keukentafel tegen het kookeiland. Vanuit de keuken is het balkon met dubbele openslaande deuren aan de achterzijde, met uitzicht naar Amsterdam Noord, bereikbaar.

Ook op niveau van de woonkeuken maar bereikbaar via een eigen trap een aparte wc en tevens een ruimte met de cv-ketel.

In het souterrain bevindt zich de ruime berging.

Bijzonderheden:
-Lift
-2 slaapkamers en 2 badkamers
-Eigen grond
-Actieve Vve, servicekosten € 241 per maand + €17 per maand voor onderhoud lift.
-Berging in de onderbouw
-1 x terras Zuid en 1 x terras Oost, 1x balkon Noord/west.
-Hoge plafonds
-Oplevering in overleg

Vraagprijs € 925.000,- k.k.

Voor meer informatie kunt u kijken op de site derdeleliedwarsstraat40.nl

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 241 p/m
Aanmeldingsdatum
20-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1890

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
109 m²
Externe bergruimte
1 m²
Inhoud
350 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Kaart Derde Leliedwarsstraat 40 1015TE AMSTERDAM, Bloemgrachtbuurt

naar Derde Leliedwarsstraat 40 1015TE AMSTERDAM, Bloemgrachtbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand