Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Deurloostraat 125 1078HX Amsterdam, Wielingenbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Lichte en ruime benedenwoning gelegen op top locatie in de gezellige Rivierenbuurt met een eigen entree en een heerlijke tuin van circa 35m2 gelegen op het zuiden. Het appartement beschikt over een mooie open keuken, drie slaapkamers en een moderne badkamer.

Indeling:
Entree, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De riante en lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft aan de achterzijde een eetkamer en suite. De ruime open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur (onder andere Siemens oven en magnetron, vijf pits gasfornuis en wokbrander) en geeft middels openslaande deuren toegang naar de heerlijke tuin welke op het zuiden ligt. Master bedroom gelegen aan de voorzijde van de woning en twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning welke tevens toegang bieden tot de tuin. De moderne badkamer is voorzien van ligbad, badkamermeubel, handdoek radiator en toilet.

Locatie:
Gelegen in hartje Zuid nabij de Zuidas, om de hoek van de altijd gezellige Scheldestraat met diverse restaurant's en cafe's en dichtbij het Beatrixpark. De Maasstraat en de Beethovenstraat liggen nabij met verschillende winkels voor de dagelijkse boodschappen en het openbaar vervoer treft u aan het einde van de straat (bus en tram). Uiteraard is het appartement ook gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen.

Bijzonderheden:
- Eigen entree
- Achtertuin gelegen op het zuiden (35m2)
- Drie slaapkamers
- Open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur
- Voorschot stookkosten ad EUR 80,- per maand

- ENGLISH -

Light and spacious ground floor apartment located in top location in the lovely Rivierenbuurt. The apartment has its own entrance and a garden of approximately 35m2 south-facing. It also features a beautiful open kitchen, three bedrooms and a modern bathroom.

Format:
Entrance hall, spacious hall with access to all rooms. The spacious and bright living room is located at the front and has a dining room en suite at the rear. The spacious open plan kitchen is equipped with various appliances (including Siemens oven and microwave, 5 burner stove) and had double doors to the delightful garden which is facing south. Master bedroom located at the front of the house and two bedrooms located at the rear of the house which also provide access to the garden. The modern bathroom is equipped with a bath, sink, towel radiator and toilet.

Location:
Located in the heart of Amsterdam Zuid near the Zuidas, around the corner of the Scheldestraat with various restaurants and cafés and also close to the Beatrixpark. The Maasstraat and the Beethovenstraat are close by with various shops for daily groceries and public transport at the end of the street (bus and tram). In a few months the new metro line will start running from Amsterdam North to the Rai.

Specialties:
- Own entrance
- Backyard facing south (35m2)
- Three bedrooms
- Open kitchen with various appliances
- Advance charges for heating costs EUR 80, - per month
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 80 p/m
Aanmeldingsdatum
13-01-2018
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Scheldebuurt

De Scheldebuurt is een onderdeel van de Rivierenbuurt. Deze buurt ligt tussen de kantoren van de Zuidas en de oevers van de Amstel in. De buurt is erg in trek vanwege zijn rust en veel prettige openbare ruimtes. Een bekend complex aan de rand van dit buurtje is congrescentrum de Rai. De Scheldestraat is de meest bekende straat in deze buurt en tegelijk de verkeersader die vanuit het centrum via het Europaplein naar de ring A10 leidt. Toch is deze straat ondanks het verkeer heel gezellig dankzij winkels en horeca. Het deel vanaf de Amstelkade tot aan de Churchilllaan bestaat uit kleinere middenstand terwijl meer naar het Europaplein de duurdere horecazaken zitten.

Kaart Deurloostraat 125 1078HX Amsterdam, Wielingenbuurt

naar Deurloostraat 125 1078HX Amsterdam, Wielingenbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand