Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Dever 40 3 1082BK Amsterdam, Buitenveldert Midden Zuid

Bewaar object
Bouwjaar
1961
Woonoppervlakte
78 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Ruim 3-kamerappartement (voormalig 4 kamer) gelegen op de derde verdieping. De woning is voorzien van dubbele beglazing, heeft ruime kamers, een zonnig balkon (westen) en een separate ruime berging in de onderbouw. Momenteel is de slaapkamer naast de woonkamer als eetkamer bij de woonkamer getrokken, maar met eenvoudige aanpassingen is het mogelijk om van deze ruimte weer een derde slaapkamer te maken.

De straat Dever is een rustige straat in de wijk Buitenveldert, een goede buurt gelegen tussen Amsterdam en Amstelveen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de winkels aan de Buitenveldertselaan, maar ook het winkelcentrum Groot Gelderlandplein is op korte afstand van het appartement gelegen. Hier treft u naast de winkels voor uw dagelijkse boodschappen ook diverse kledingzaken, de Coffeecompany, La Place, speciaalzaken e.d. aan.

Op loopafstand bevinden zich goede tram- en busverbindingen met de binnenstad van Amsterdam en voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid. Er is momenteel geen wachttijd voor het aanvragen voor een parkeervergunning.

INDELING
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de entree van de woning op de derde verdieping.
Vanuit de ruime hal heeft u toegang tot het separate toilet met fonteintje, de badkamer met ligbad, de slaapkamer aan de voorzijde van de woning, de woonkamer en de dichte keuken. De tweede slaapkamer (voorzijde) is via de woonkamer te bereiken en is evenals de eerste slaapkamer zeer ruim. Naast de woonkamer bevindt zich een eetkamer. Het zonnige balkon (achterzijde) is vanuit de keuken en de eetkamer te bereiken, en kijkt uit over een groen (speel) veldje.

In de onderbouw is nog een ruime berging gelegen.

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op grond die is uitgegeven in erfpacht. De canon is afgekocht tot en met 15-06-2034. De algemene bepalingen van 1994 zijn van toepassing. Gegevens overstap naar eeuwigdurende erfpacht beschikbaar via ons kantoor.

KADASTRALE GEGEVENS
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de derde verdieping van het gebouw en van een berging gelegen op de begane grond van het gebouw, plaatselijk bekend als Dever 40-3 te 1082 BK Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie AK, complexaanduiding 3609-A, appartementsindex 6, uitmakende het onverdeeld aandeel 875/21.350.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Het appartement maakt onderdeel uit van de vereniging genaamd 'Dever 39 t/m 53 + Van Boshuizenstraat 700'. De administratie/beheer wordt gevoerd door Th. Jansen beheer en maandelijks worden er 124,51 (exclusief voorschot stookkosten ad 75,-) aan servicekosten in rekening gebracht.

BIJZONDERHEDEN
-Zonnig balkon gesitueerd op het westen.
-Geheel voorzien van dubbele beglazing.
-Berging op de begane grond.
-Momenteel geen wachttijd voor het aanvragen van een parkeervergunning.
-Afgekochte erfpacht t/m 15-06-2034. Indicatie voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht is op te vragen bij de makelaar.
-Professioneel beheer van de VvE.
-Goede tramverbinding en de mogelijkheid tot het per direct verkrijgen van een parkeervergunning.
-Groot Gelderlandplein met diverse winkels op loopafstand.
-Vaste projectnotaris.
-Vaste complexakte.
-Verkoper heeft het object zelf nooit bewoond, het betreft een voormalige huurwoning.
-Ouderdoms- en asbestclausule worden opgenomen in de koopakte.

------------------------------------------------------

Spacious 3-room apartment (former 4-room) located on the third floor. The apartment is provided with double glazing, has spacious rooms, a sunny balcony (west) and a separate, spacious storage in the substructure. The bedroom next to the living room has currently been made a part of the living room as a dining room, but with simple adjustments it is possible to turn this space back into a third bedroom.

The street Dever is a peaceful street in the district Buitenveldert, a good neighborhood located in between Amsterdam and Amstelveen. For the daily groceries you can go to the stores on the Buitenveldertselaan, but the shopping mall Gelderlandplein is also located a short distance away from the apartment. Here you can also find, in addition to stores for your daily groceries, various clothing stores, the Coffeecompany, La Place, specialty stores etc.

Good tram and bus connections to the inner city of Amsterdam are located within walking distance and there is ample parking space in front of the door. There is currently no waiting period for the acquiring of a parking permit.

LAYOUT
Using the communal stairwell you reach the entrance of the apartment on the third floor.
From the spacious hall you have access to the separate toilet with handbasin, the bathroom with bath tub, the bedroom in the front of the apartment, the living room and the enclosed kitchen. The second bedroom (front) can be reached through the living room and is, just as the first bedroom, very spacious. A dining room is located next to the living room. The sunny balcony (back) can accessed from the kitchen and dining room and has a view of a green (playing) field.

A spacious storage is located in the substructure.

PARTICULARITIES
-Sunny balcony facing west.
-Fully equipped with double glazing.
-Storage on the ground floor.
-Currently no waiting period for the acquiring of a parking permit.
-Ground lease bought off until 15-06-2034. Indication to buy off the ground rent in perpetuity can be requested from the broker.
-Professionally managed VvE (Owners Association).
-Good tram connection and the possibility of the immediate acquiring of a parking permit.
-Gelderlandplein with various stores within walking distance.
-Fixed project notary.
-Fixed complex deed
-Seller has never occupied the property, it concerns a former rented home.
-Old-age and asbestos clause will be included into the sale contract.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-10-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.