Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Deymanstraat 18 H 1091SE Amsterdam, Swammerdambuurt

Huurprijs € 950 per maand

Bewaar object

Omschrijving

In het kleinschalige bedrijfsverzamelgebouw 'Pakhuys Miquel' aan de Deymanstraat 18 is thans unit H beschikbaar. De unit bevindt zich op de derde verdieping en heeft een oppervlakte van circa 51 m² v.v.o.. In 2010 is Pakhuys Miquel in haar geheel gerenoveerd. De plafondhoogte en de aanwezige houten balken geven de ruimte een eigen karakter. Daarnaast beschikt de ruimte over vloerverwarming, een pantry, een videofooninstallatie en een centrale alarminstallatie. Bovendien is de verdieping zowel met de trap als per lift bereikbaar.

Ligging
Het bedrijfsverzamelgebouw ligt op de kop van de Deymanstraat, grenzend aan de Wibautstraat. In de nabijheid bevinden zich diverse (bekende) restaurants en cafés, zoals Loetje en De Ysbreeker. Ook zijn vele commerciële en creatieve bedrijven maar ook diverse onderwijsinstellingen gevestigd in de omgeving.

Bereikbaarheid
Zowel met openbaar vervoer als met eigen vervoer is de kantoorruimte uitstekend bereikbaar.

Via de Wibautstraat, één van de hoofduitvalswegen van Amsterdam, is de Ringweg A10 (afslag S112) binnen enkele minuten per auto te bereiken.

Met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid van de kantoorruimte eveneens uitstekend. Vanaf metrostation Wibautstraat en Weesperplein rijden de metrolijnen 51, 53 en 54 die een directe verbinding onderhouden met Amsterdam Centraal Station. Daarnaast bevinden zich op loopafstand de halten van de tramlijnen 3, 7 en 10 waardoor zowel Amsterdam West als Amsterdam Oost gemakkelijk te bereiken zijn.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 51 m² v.v.o. kantoorruimte op de derde verdieping.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Tevens zijn er in de nabijheid diverse parkeergarages gelegen. Hier is het mogelijk om verschillende parkeerabonnementen te verkrijgen.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd in huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende aanwezige voorzieningen:

- Representatieve (gedeelde) entree op de begane grond;
- Vloerafwerking;
- Vloerverwarming;
- Toiletgroepen (gedeeld);
- Basisverlichting;
- Plintgoten en wandcontactdozen;
- Kabelaansluitpunten;
- Pantry voorziening;
- (Centrale) alarminstallatie;
- Videofooninstallatie;
- Lift.

Huurprijs
€ 950,- per maand te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 155,- per maand te vermeerderen met BTW.

Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en overige voorzieningen.

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming kantoorruimte van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse C.

Betalingsverplichting
Per kwartaal bestaat de betalingsverplichting van huurder uit de huurprijs plus de servicekosten, beide te vermeerderen met BTW en te voldoen bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
2 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 2 jaar.

Huuringangsdatum
In nader overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-06-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1905

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Weesperzijde

De Weesperzijdebuurt is een populaire buurt gelegen tussen de Weesperzijde en de Wibautstraat. Alle voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand. In de buurt zijn veel bekende cafés en restaurants waaronder De Ysbreeker, Loetje, Amstelhaven, Bar Lempicka en de nieuwe horecagelegenheden op de Wibautstraat. De verbinding met de stad is meer dan uitstekend. Op loopafstand is het metrostation Weesperzijde. Met de auto ben je binnen 5 minuten op A10.

Kaart Deymanstraat 18 H 1091SE Amsterdam, Swammerdambuurt

naar Deymanstraat 18 H 1091SE Amsterdam, Swammerdambuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand