Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Diemerparklaan 15 1087GN AMSTERDAM, Haveneiland Noordoost

Huurprijs excl. € 71 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Omschrijving

Huurprijs
De prijzen in het overzicht zijn exclusief BTW. Als u huurder bent van een woning van woonstichting De Key, en u een parkeerplaats gaat huren die binnen een straal van 300 m afstand van uw woning ligt, betaalt u geen BTW. In alle overige gevallen betaalt u 21% BTW.

Administratiekosten
U betaalt Ä 20,- administratiekosten, excl. 21% BTW, wanneer u voor het eerst bij ons huurt. U betaalt Ä 110,- administratiekosten, excl. 21% BTW, wanneer u binnen zes maanden na beŽindiging van uw huurcontract opnieuw een parkeerplaats van ons huurt in uw huidige of aangrenzende complex.

Waarborgsom
U betaalt een waarborgsom van Ä 20,- voor de sleutel/zender/parkeerpas. De minimale looptijd van een huurcontract is 2 volle kalendermaanden.

Er geldt 1 maand opzegtermijn.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-04-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: IJburg West

IJburg West is een geheel nieuwe woonwijk in aanbouw ten Oosten van Amsterdam. Kenmerkend aan de in het IJmeer gelegen wijk is dat deze op kunstmatige eilanden is gebouwd. IJburg maakt deel uit van het stadsdeel Oost en kent een zeer hechte gemeenschap waar veel jonge gezinnen met kinderen wonen. Er staat een grote variŽteit aan woningen in de buurt van zelfbouwprojecten tot grootschalige appartement complexen. Met het stadsstrand Blijburg aan Zee, leuke lunchplekjes, winkels en barretjes is het heerlijk vertoeven. Daarnaast worden er het hele jaar door verschillende sportieve en culturele activiteiten gepland en kun je er fijn watersporten. In IJburg woon je dan ook in een waterrijke en groene omgeving. Je vindt hier eigenlijk alle voorzieningen die je van een buurt verwacht zoals scholen, kinderopvang, supermarkten en restaurants.