Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Diemerparklaan 27 1087GN Amsterdam, Haveneiland Noordoost

Huurprijs € 110 per m2/jaar

Bewaar object

Omschrijving

In het multifunctionele gebouw Solid 18 is circa 405 m v.v.o. kantoor-/bedrijfsruimte beschikbaar gelegen op de eerste verdieping. Solid 18 betreft een nieuwbouwcomplex uit 2010 welke direct grenst aan het Ed Pelsterpark en biedt ruimte aan woningen, kantoren, consument verzorgende dienstverlening en een sportzaal.
Reeds 85% van de kantoor-/bedrijfsruimten is al verhuurd. Door de flexibele indeling is het mogelijk om kantoor/
bedrijfsruimten te creren vanaf 202 m v.v.o. tot 405 m v.v.o.. De ruimten beschikken over grote raampartijen en hoge plafonds, waardoor het erg ruim en licht aanvoelt.

Locatie en bereikbaarheid
Solid 18 is gelegen op het Haveneiland-West in IJburg. Het complex is gelegen in het blok tussen de Maria Austriastraat, de Erich Salomonstraat, de Diemerparklaan en het Ed Pelsterpark. In de nabije omgeving is het winkelcentrum IJburg gelegen met diverse winkels en horeca gelegenheden.

Solid 18 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer aangezien het complex is gelegen nabij de tramhalte van de IJtram welke een directe verbinding heeft met Amsterdam Centraal Station. Met het eigen vervoer is de kantoor-/bedrijfsruimte goed bereikbaar. De S114 van de ringweg A10 Oost is via de IJburglaan binnen 5 minuten te bereiken. Door de oostelijke ontsluiting is de snelweg A1 vanuit IJburg binnen enkele minuten bereikbaar.

Oppervlakte
De volgende kantoor-/bedrijfsunits zijn beschikbaar op de eerste verdieping:

- Unit 214 Diemerparklaan 63: ca. 202 m v.v.o.;
- Unit 216 Diemerparklaan 65 en 67: ca. 203 m v.v.o..

De indeling en de daarbij horende metrages zijn nog flexibel en nader te bepalen. Hierdoor is het mogelijk om kantoor-/bedrijfsruimten te creren van circa 202 m v.v.o. tot circa 405 m v.v.o..

Parkeren
Meerdere parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergelegen parkeergarage. Daarnaast is er de mogelijkheid tot betaald parkeren op de openbare weg of door middel van vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden verstrekking bedrijfsvergunning en wachttijd op te vragen via de Gemeente Amsterdam.

Opleveringsniveau
De kantoor-/bedrijfsruimten worden in de huidige casco staat opgeleverd, o.a. voorzien van de volgende aanwezige basisvoorzieningen:

- Eigen entree;
- Unit scheidende wanden;
- Meterkast met aansluitingen voor de nutsvoorzieningen tot aan de meter;
- Riolering t.b.v. toiletruimte en pantry;
- Dekvloer.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor verlichting, databekabeling en verdere afwerking.

Huurprijs kantoorruimte
110,- per m per jaar te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Huurprijs parkeerplaats
70,- per parkeerplaats per maand te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Pro memorie.

Huurbetaling
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 jaar.

Huuringangsdatum
In nader overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-07-2014
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: IJburg West

Haveneiland-West is de grootste buurt van IJburg. Het waterrijke karakter van het eiland wordt versterkt door de twee grachten. Er is gekozen voor stedelijke bouw met een recht stratenpatroon en doorkijk naar het IJmeer. De buurt heeft ruim 7.000 bewoners, met veel jonge kinderen. Een deel van de geplande woonblokken aan de Polygoongracht is door de economische crisis nog niet gebouwd. De lege kavels worden benut voor bewonersinitiatieven ter vergroting van het groene karakter en versterking van de saamhorigheid in de buurt.