Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Diepen 37 1043BK AMSTERDAM, Sloterdijk III Oost

Huurprijs € 1.250 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Te huur @Amsterdam Diepen 37

Op 200 meter van de snelweg afslag A-5!

Deze uitstekend gelegen multifunctionele bedrijfsruimte van circa 157 mē heeft een opslaghal op de parterre van circa 83 mē en de eerste verdieping kantoorruimte van circa 74 mē.

Het gebouw
Het object (bouwjaar 2016/2017) ligt in de wijk Bedrijventerrein Sloterdijk in de buurt van Sloterdijk III Oost in Amsterdam-West.

Indeling:
Begane grond:
Entree in overhead deur, meterkast, bedrijfshal van circa 83 mē voorzien van een toilet, een op afstand bedienbare overheaddeur en een trap naar eerste verdieping;

1e Verdieping:
Kantoorruimte van circa 74 mē voorzien van een systeemplafond, een keuken voorzien van gootsteen, elektrische kookplaat en boiler.

Parkeren
De unit beschikt over 1 parkeerplaats voor de bedrijfsunit. Verder zijn er mogelijkheden voor parkeren op de openbare weg.

Prijs en aanvaarding:
Huurprijs: € 1.250,-- per maand plus na een half jaar een verhoging van € 50,-- per maand, plus na een jaar, naast de jaarlijkse cpi-indexatie nogmaals een verhoging van € 50,-- per maand, plus na anderhalf jaar nogmaals een verhoging van € 50,-- per maand, plus na een jaar, naast de jaarlijkse cpi-indexatie nogmaals een verhoging van € 50,-- per maand.

Kijk voor meer foto's en uitgebreide verkoopinformatie op onze eigen site!
Op deze verkoop zijn onze verkoopvoorwaarden van toepassing, zie onze site.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-02-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Bedrijventerrein Sloterdijk

Bedrijventerrein Sloterdijk (of de 'Sloterdijken' I, II, III en IV) ligt in stadsdeel Amsterdam Nieuw-West en is onderdeel van industriegebied Westpoort. Het ligt ten westen van het centrum van Amsterdam en ten zuiden van het Westelijk Havengebied. Onderlangs wordt het gebied begrensd door de spoorlijn Amsterdam - Haarlem. Naast bedrijven in alle soorten en maten vindt men er openbare ruimte en vrije kavels die door de gemeente ter ontwikkeling worden aangeboden.
Ontwikkeling Bedrijventerrein Sloterdijk in volle gang
Gemeente Amsterdam is van plan het stoere gebied, dat onder andere de vierde haven van Europa herbergt, de komende jaren te ontwikkelen tot een levendiger, meer divers en moderner bedrijventerrein, zodat bedrijven in alle takken van sport dit deel van de stad optimaal kunnen benutten. Zo is het de bedoeling dat er een stedelijk werkmilieu ontstaat met kleinschalige bedrijven en groen en is er reeds een mix van functies en kavels ontstaan van onder meer woonwinkels. Ook is er op Bedrijventerrein Sloterdijk plek voor bedrijven die van elders moeten verhuizen omdat zij worden verdreven door bijvoorbeeld woningbouw.
Verscheidenheid aan bedrijvigheid op Bedrijventerrein Sloterdijk
Naast allerlei kleinschalige bedrijvigheid is er op de lege kavels plaats gereserveerd voor industrie met een hoge milieucategorie. Daartegenover is er ook ruimte voor bedrijven die juist duurzaam zijn. Ook kijkt men naar de mogelijkheid een tijdelijk evenemententerrein in dit deel van de stad te openen en meer culturele ondernemers aan te trekken.

Kaart Diepen 37 1043BK AMSTERDAM, Sloterdijk III Oost

naar Diepen 37 1043BK AMSTERDAM, Sloterdijk III Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand