Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Dijkgraafplein 389 1069EV Amsterdam, De Punt

Bewaar object

Omschrijving

Zeer ruime, nette 4-kamer maisonnette van 100 m2 gelegen op de 11e en 12e verdieping met een zonnig balkon op het zuid-westen!

Dit ruime appartement is gelegen in dit zeer goed onderhouden complex aan het Dijkgraafplein in Amsterdam Nieuw-West, welke zelfs benoemd is tot gemeentelijk monument. Het complex beschikt over een tweetal liften en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging Van Eigenaren.

Indeling:
11e verdieping: Je komt binnen in de ruime hal van waaruit je toegang hebt tot het eerste separate toilet en de woonkamer. De ruime doorzon woonkamer geeft toegang tot de in 2011 gerenoveerde open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heb je tevens toegang tot het op het zuidwesten gesitueerde balkon met een vrij uitzicht. Via de interne trap kom je naar de bovenliggende verdieping.

12e verdieping: Vanuit de woonkamer ga je met de vaste trap omhoog naar de slaapverdieping waar je 3 ruim bemeten slaapkamers vindt, een nette badkamer (2011) voorzien van douchecabine, toilet en wastafel, en tot slot een ruime inpandige berging. In de onderbouw bevindt zich nog een berging, die het geheel compleet maakt.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
Het appartement is gelegen in het voormalige Osdorp in Amsterdam Nieuw-West. De wijk kenmerkt zich door z’n uitstekende woonmilieu en centrale ligging ten opzichte van Haarlem, Hoofddorp, Schiphol. De uitvalswegen A4, A9 en A10 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Op steenworp afstand vind je diverse winkels op onder andere het Osdorpplein, Tussenmeer, de Osdorper Ban en natuurlijk op het Dijkgraafplein zelf. Tevens vind je op loopafstand diverse openbaar vervoermogelijkheden; onder andere tramlijn 17 brengt je in “no time” naar het centrum van de stad. Rondom het complex vind je voldoende mogelijkheid om gratis te parkeren.

Algemeen:
- Bouwjaar 1969
- Appartementsrecht
- Servicekosten bedragen € 285 per maand (inclusief opstalverzekering, reservering onderhoud en stookkosten € 75,-)
- Het appartement is gelegen op EIGEN GROND
- Het gehele appartement is voorzien van dubbele beglazing
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-01-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
100 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: De Punt

De Punt De Punt is een wijk in Amsterdam Nieuw-West en lag voor de herindeling van Amsterdam in zeven stadsdelen in 2010 in voormalig stadsdeel Osdorp. De wijk, in de vorm van een punt, ligt tussen de Baden Powellweg, het Rudi Bloemgartensingel en de Ookmeerweg, tegen herdenkingspark Westgaarde aan. Osdorper Ban De belangrijkste straat in de Punt is de Osdorper Ban. Deze bedrijvige straat, vernoemd naar buurtschap Osdorp, heeft de meeste middenstand van de buurt en loopt van oost naar west. Aan de straat ligt de Lucaskerk en de toegangsweg van Westgaarde ligt in het verlengde van de Osdorper Ban. Inwonersamenstelling van De Punt In 2017 had De Punt 6000 inwoners en 2600 woningen, waarvan 27% eengezinswoningen en 73% meergezinswoningen. 88% van de woningen dateert uit een bouwjaar van vóór 2000 en 12% is dus daarna gebouwd. 32% van de inwoners is autochtoon. Van de allochtone bevolking van De Punt is 20% afkomstig uit een westers land. Dat wil zeggen uit Europa minus Turkije, Noord-Amerika, Indonesië, Oceanië of Japan. 26% en 21% van de allochtone inwoners van De Punt zijn respectievelijk afkomstig uit Marokko en Turkije.

Kaart Dijkgraafplein 389 1069EV Amsterdam, De Punt

naar Dijkgraafplein 389 1069EV Amsterdam, De Punt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand