Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Dijkmanshuizenstraat 2 1024XR Amsterdam, Markengouw Midden

Huurprijs € 16.500 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

Te huur:
Dijkmanshuizenstraat 2 te Amsterdam.
De aangeboden ruimte betreft een bedrijfsruimte groot circa 131 m inclusief aandeel in de algemene ruimte. De aangeboden ruimte heeft een maatschappelijke bestemming. De wachtkamer, het sanitair en de lunchruimte/keuken worden gedeeld met de reeds gevestigde tandheelkundige praktijk. Het gehuurde maakt een uiterst verzorgde indruk.

Omgeving:
Zeer gunstig gelegen op zicht aan de doorgaande weg onder een appartementencomplex. In de directe omgeving zijn vele voorzieningen aanwezig. Het Waterlandplein is op loopafstand gelegen. In dit winkelcentrum is een breed scala aan winkels gevestigd. Verder is het winkelcentrum Buikslotermeerplein is slecht op 5 minuten afstand gelegen. De bus stopt nagenoeg voor de deur en brengt je in 10 minuten naar het centraal station, de Ring A-10 is bereikbaar in 3 autominuten.

Bestemming:
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan Nieuwendam, Noord-Markengouw vastgesteld op 19 december 2012. De enkelbestemming van het object is Wonen-5 met de functieaanduiding gemengd. De voor gemengd uit te werken gronden zijn bestemd voor wonen en maatschappelijke voorzieningen. Maatschappelijke voorzieningen zijn binnen het bestemmingsplan omschreven als: medische, sociale, educatieve, onderwijs, culturele, zorg, religieuze, overheid en vergelijkbare maatschappelijke voorzieningen.

Parkeren:
Op de openbare weg, blauwe zone.

Aanvangshuurprijs:
16.500,-- per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
275,-- per maand te vermeerderen met BTW. De kosten bestaan onder andere uit:
- elektra verbruik inclusief evenredig deel vastrecht;
- water verbruik inclusief evenredig deel vastrecht;
- gas verbruik inclusief evenredig deel vastrecht;
- schoonmaak algemene ruimte;
- periodieke glasbewassing;
- periodiek onderhoud installaties.

Zekerheidstelling:
3 maanden huur te vermeerderen met btw en servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst n jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015=100).

Contract:
Meest recente model ROZ-contract voor overige bedrijfsruimten aangevuld met enkele bijzondere bepalingen van verhuurder.

BTW:
Uitgangspunt is dat huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur.

Voorbehoud:
Alle genoemde informatie is vrijblijvend en is enkel bedoeld tot het uitnodigen voor het doen van een bieding. Alle onderhandelingen die worden gevoerd zijn onder voorbehoud goedkeuring verhuurder en toestemming eigenaar.

Voor aanvullende informatie: 123 makelaar uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-03-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Waterlandpleinbuurt

De Waterlandpleinbuurt ligt in Amsterdam Noord tussen de Zuiderzeeweg, de Schellingwouderbreek en het Baanakkerspad. Het ligt net buiten de A10. Belangrijke straten zijn onder andere Markengouw en Werengouw. De wijk werd in de jaren zestig gebouwd met voornamelijk middelhoge bouw, waarvan 95% sociale huurwoningen. Het winkelcentrum Waterlandplein vormt het hart van de wijk. De straten zijn vernoemd naar Noord-Hollandse plaatsen en natuurgebieden.
Van jaren zestigbuurt tot woonwijk met allure
Sinds de bouw in de jaren zestig was er tot begin deze eeuw niet veel veranderd. Dit terwijl de bewoners wel veranderd waren; De eerste bewoners waren ouder geworden, hun kinderen vertrokken uit de buurt en er kwamen nieuwe bewoners bij. De wensen en eisen aan wonen en de omgeving veranderden daardoor mee; er was behoefte aan meer comfort, privacy en koopwoningen met tuin. Daarom werden in 2001 plannen gemaakt om de wijk te veranderen in een prettige wijk met divers woningaanbod met betaalbare woningen met tuin, ruime appartementen met balkon, veel groen en water. Maar ook een vernieuwd winkelcentrum, horeca en allerhande voorzieningen horen daarbij. Een wijk, kortom, met allure. Het gebied waar deze plannen ten uitvoer gebracht worden bestaat onder andere uit het Waterlandplein, het Breehorngebied en Park de Groene Zoom. De vernieuwing zal tot 2020 duren, maar de Waterlandpleinbuurt heeft zich al een heel eind de goede kant op ontwikkeld.